13pcs/veľa Roztomilé Deti Vlasy Klip Vlasy Príslušenstvo pokrývku hlavy Dieťa Stuhou Luku Deti, Baby, Dievčatá, sponky do vlasov Úplné Pokrytie Klipy Dieťa Dary

€11.06


13pcs/veľa Dieťa Kvet Luky hlavový most hairband Vlásenky vlasy Klip Nylon Dieťa Barrettes Deti Dieťa Dievčatá Farebné Príslušenstvo

Popis Nový a pekný dizajn skvelý darček pre vaše deti, Vzhľadom na svetlo a obrazovky rozdiel,položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť. Uistite sa, že vám nevadí, že pred vás cenovú ponuku.

Materiál:Mikrovlákna 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Špeciálne príslušenstvo pre vaše dieťa ideálny pre foto strieľa, alebo za akékoľvek špeciálne príležitosti Svetlé farby dresing vaše malé dieťa viac roztomilý Oblek pre 6 mesiacov do 3 rokov bab, Aby vaše dieťa sa viac módne,atraktívne,krásne,vaše deti sa páči, že je veľmi veľa.

Package vrátane 1 ks Vlasy klip

Štítky: vinyl itachi lampa, usana vitamíny uk, drevené tlač zásobník, stubby držiteľ 5mm, unreal cukríky, yi 4k batéria 12v, krútiaci moment nástroj, jazda na bicykli, unotec smartwatch, unocorn veci mama.


( 0 Hodnotenie )

Počet