3 pack Dieťa Dievčatá Kojenecká Batoľa Kvet hlavový most Vlasy Kapely Príslušenstvo

€2.79


Popis

VITAJTE - Kvalita je prvý s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia. - Módny dizajn,100% Zbrusu Nový,vysoká kvalita!

To, Čo Máš:

3ks hlavový most

Ukážka:

Platby a Doprava

Sme zanechali pozitívnu spätnú väzbu pre vás po obdržaní platby. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, pozitívna spätná väzba a 5 Skóre DSR je vysoko cenený.

Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo 1 bod, 2 bod nízke DSR, alebo otvoriť všetky spory na Paypal a Ebay, prosím, dajte nám možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby.

V prípade akýchkoľvek otázok, prosím neváhajte a kontaktujte nás cez "Položiť predávajúcemu otázku" ,Sme sa snažiť odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď.Nechajte 1-2 pracovných dní pre nás odpoveď.

November-26-18 v 18:21:50 PST, predávajúci je pridané nasledovné informácie:

Štítky: príslušenstvo dieťa dievča, príslušenstvo svadobné vlasy, taška detská príslušenstvo, detská čelenka, hairband kórea, krokodíl darček, dieťa koruna, vlasy hada, dieťa dievča doplnok dojčenskej, čelenka novorodenca.


( 2 Hodnotenie )

Počet