3ks/veľa Dieťa novorodenec prúžok kvetinový tlač bavlna hlavový most jednorožec dievča čelenky fotografie vlasy príslušenstvo

€3.53


Vitajte v našom obchode

Princezná dieťa novorodenec dievča tlač čelenky,ideálny na fotografovanie príslušenstvo Balenie obsahuje:3 Kusy/veľa

Platobné Metódy

1.Akceptujeme AliPay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Plná platba musí byť uskutočnená do 3 dní od uvedení vašej objednávky. Poštovné A Doručovanie 1.Uistite sa, že vaše Osobné Údaje (adresa/názov/psč/telefónne číslo), je jasné a správne. 2. Ponúkame niekoľko druhov spôsoby dopravy, žiadne špeciálne požiadavky na prepravu, voľne napíšte nám. 3. Všetky objednávky sú odoslané do 5 pracovných dní hneď po zaplatení. 4. Sk všeobecné, tovar môže byť dosiahnutý v predpokladanom čase, bude to trochu oneskorenie pre zlé počasie/štátny sviatok/ostatné vyššej moci faktory, akékoľvek otázky o stave vašej objednávky, neváhajte a kontaktujte nás. Návrat & Exchange 1.Prosím skontrolovať zásielku pred podpisom na to, aby sa uistite sa, že položka vo vnútri obalu, pre problémy s kvalitou, prosím, fotografovať a kontaktujte nás pred vrátiť. 2. Ak chcete, aby sa výmenu veci, má kupujúci je zodpovedný za akékoľvek ďalšie poplatky za doručenie. Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím zanechať pozitívny 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Poznámka Pre rozdiel medzi rôznymi monitory, farba môže mať veľmi malý rozdiel, to závisí od počítača. Garantujeme kvalitu a štýl sú rovnaké ako uvedené obrázky.

Štítky: španielska domov, záhradných domov záhrada pásky, nový produkt vonkajšie nosenie, pánske papuče, strany pre dievčatká podbradníky krkat utierky, členský zoznam uvádza okrasných líšt, kovové štýly živice diy silikónové formy, top zľavy top essentials jóga nohavice, nové pokrývku hlavy vlasy zväzky s uzávery, španielsko je spodná bielizeň, spodná bielizeň pajama sady, víkend chladenie nightgowns sleepshirts.


( 1 Hodnotenie )

Počet