10pcs/veľa Dieťa novorodenec Nylon čelenky ruže kvet krst hlavový most krstiny pre dieťa dievčatá

€6.19


Vitajte v našom obchode

Princezná dieťa novorodenec dievča kvetinový čelenky,ideálny na fotografovanie príslušenstvo Balenie obsahuje:10 Ks/veľa

Platobné Metódy

1.Akceptujeme AliPay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Plná platba musí byť uskutočnená do 3 dní od uvedení vašej objednávky. Poštovné A Doručovanie 1.Uistite sa, že vaše Osobné Údaje (adresa/názov/psč/telefónne číslo), je jasné a správne. 2. Ponúkame niekoľko druhov spôsoby dopravy, žiadne špeciálne požiadavky na prepravu, voľne napíšte nám. 3. Všetky objednávky sú odoslané do 5 pracovných dní hneď po zaplatení. 4. Sk všeobecné, tovar môže byť dosiahnutý v predpokladanom čase, bude to trochu oneskorenie pre zlé počasie/štátny sviatok/ostatné vyššej moci faktory, akékoľvek otázky o stave vašej objednávky, neváhajte a kontaktujte nás. Návrat & Exchange 1.Prosím skontrolovať zásielku pred podpisom na to, aby sa uistite sa, že položka vo vnútri obalu, pre problémy s kvalitou, prosím, fotografovať a kontaktujte nás pred vrátiť. 2. Ak chcete, aby sa výmenu veci, má kupujúci je zodpovedný za akékoľvek ďalšie poplatky za doručenie. Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím zanechať pozitívny 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Poznámka Pre rozdiel medzi rôznymi monitory, farba môže mať veľmi malý rozdiel, to závisí od počítača. Garantujeme kvalitu a štýl sú rovnaké ako uvedené obrázky.

Štítky: šaty jeseň semiš, pierko kremíka dieťa, elastický pás žena g, diamond panel orchidea, fallsweet podprsenka recenziu, šaty textílie prírodné, dtv interná anténa, páry košele pláže, celé spektrum 50 klasu.


( 1 Hodnotenie )

Počet