50pcs Kábel Zrastov Nylon Luk Headwrap, Jedna veľkosť sa hodí pre všetky Baby čelenky, široký nylon čelenky, baby, čelenky, Uzol luk pokrývku hlavy

€46.95


50pcs Kábel Zrastov Nylon Luk Headwrap, Jedna veľkosť sa hodí pre všetky Baby čelenky, široký nylon čelenky, baby, čelenky, Uzol luk pokrývku hlavy

Popis Nový a pekný dizajn skvelý darček pre vaše deti, Vzhľadom na svetlo a obrazovky rozdiel,položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť. Uistite sa, že vám nevadí, že pred vás cenovú ponuku.

Materiál:Mikrovlákna 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Špeciálne príslušenstvo pre vaše dieťa ideálny pre foto strieľa, alebo za akékoľvek špeciálne príležitosti Svetlé farby dresing vaše malé dieťa viac roztomilý Oblek pre 6 mesiacov do 3 rokov detská O Veľkosť: 16x10cm/6.Jednotky 2x3.9", Aby vaše dieťa sa viac módne,atraktívne,krásne,vaše deti sa páči, že je veľmi veľa.

Package vrátane 1 ks Vlasy Kapely Produkty Poštovného Zobraziť Všetky položky, ktoré budú odoslané do 3-5 pracovných dní po prijatí platby. Používame www.tantra-egypt.sk stáť poštovné,e-Paketov alebo Čína Príspevok air mail. Väčšinu času 15-45 deň dosiahnuť vašu adresu,môže niekoľko dní viac, ak oneskorenie v Colných alebo poštou systému. Objednávky >= $5 Loď Čína Príspevok Registrované Air Mail, Aby Loď Čína Príspevok Obyčajný Malý Balík Plus( túto Aplikáciu !) Zákazníkom ruskej musí vyplniť meno a priezvisko a úplná adresa, keď ste na mieste, objednávky, ak nie , balík sa vráti späť do číny, nechceme prijať akúkoľvek zodpovednosť za tento dôvodu vrátiť 120 USD alebo viac,budeme používať DHL ,Fedex EMS alebo. EMS : 6-12 dní, kým vašu adresu . DHL, FEDEX : 3-7 dní . Prosím, láskavo poznámka: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu .Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Spoločnosť Predstaviť našu spoločnosť dodáva rôzne typy hlavový most príslušenstvo. naše produkty sú veľmi kvalitné a módne , predávali dobre aj na trhu USA ,Európe trhu , Austrália trhu . máme vlastnú továreň a vzorky miestnosti. dodávame výrobky tak rýchlo . môžeme ich výrobu podľa seba dizajn , alebo nám pošlite vaše umelecké diela .

Štítky: dieťa vedúci kapely vintage, baby bow vedúci kapely, dieťa nejroztomilejší hlavový most, pre dievča hlavový most, kábel hdmi a mobil, detská čelenka zime, Dieťa turban, dieťa vintage uzol čelenky, baby prsné čelenky, čelenka novorodenca.


( 4 Hodnotenie )

Počet