12Pcs/Veľa Vianočné Parohy hlavový most Red White Umelej Kvetinovej Elastickej Nylon Vlasy Kapely Boutique Strany Darček Príslušenstvo

€24.81


Popis výrobku:

Toto je najnovšie nový štýl detská čelenka široká luk,populárne a módne.Tieto textílie úsek headwraps sú mäkké, jednej vrstve, bez šiť, surové.To prichádza s vopred viazaná, keď ste dostali, ale mohli by ste znova kravatu upraviť hlavu veľkostí. Farba:3ks/veľa,ako vidieť v snímke Veľkosť:materiál je elastický, ktorý sa hodí dieťa do batoľatá alebo dokonca niektoré teens Poznámka: 1.Skutočná farba produktu môže mať farbu rozdiel s fotografiou, prosím pochopiť. 3.Ak ste predajca, alebo potrebujete viac za lepšiu cenu pls správy mi. Tiež by sme mohli urobiť niečo Prispôsobené na mieru štýle len len pre vás.

Štítky: deti čelenky veľa, detská čelenka veľa, slim čelenky veľa, mama baby girl čelenky veľa, dieťa čelenky hart, lesk detská čelenka veľa, baby prsné čelenky, veľké pása s nástrojmi dieťa čelenky veľa, dieťa dievča turban čelenky veľa, dieťa čelenky vrkoč.


( 3 Hodnotenie )

Počet