8 Ks/Set detská Čelenka S Zlata Velvet Luk Velvet Úsek Nylon Strečing Bez Deformácie Dekorácie

€3.79


8 Ks/Set detská Čelenka S Zlata Velvet Luk Velvet Úsek Nylon Strečing Bez Deformácie Dekorácie

Funkcie:

1. Priedušný a pohodlný materiál: vyrobené z vysoko kvalitných stúh, mäkký a ľahký, pohodlný pre dieťa na nosenie. Toto dieťa velvet hlavový most chráni vaše dieťa jemnú, citlivú pokožku a nie je horúca na nosenie. Týmto spôsobom vaše dieťa je najbezpečnejšie a najteplejšie postarané.

2.Priedušná & Stretable: Tento zamatovo hlavový most je navrhnutý tak, aby úsek ako vaše dieťa hlavu rastie. To sa hodí novorodenca po batoľa a nezanecháva žiadne stopy na svojho dieťaťa hlavy.

3.Všeobecne platné: 8 farbách tejto elastický zamat hlavový most vášho výberu, ideálne pre každú príležitosť. Je to tak jednoduché zdobiť váš malý princezná.

Popis:

Priateľské k pokožke textílie, jemnú textúru, prírodné, bez chemických toho, žiadne podráždenie pokožky.

Špecifikácie:

Farba:Multicolor

Materiál:Zamat, úsek nylon

Veľkosť: 16 * 8 cm

Pás s nástrojmi veľkosť: 11.5 * 8.5 cm

Package Zahrnuté:

8 ks/set * detské vlasy kapely (#2/#4/#8/#9/#13/#18/#19/#21)

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: havajská pearl sada, dieťa dievča hlavový most novorodenca, havajská šperky set skutočné zlato 14k, elegantné hlavový most, korunu novorodenca, čelenka turban, čínske svadobné vrátiť dary, pre dievča hlavový most, čelenka novorodenca, hamilton zlaté šperky havajské.


( 1 Hodnotenie )

Počet