Elitech GSP-6 G Teplota Vlhkosť Dátového Záznamníka Záznamník Vakcíny Záznamník Teploty s Glykolu Fľaša Snímač Teploty

€41.35


Špecifikácie

Záznam interval: 10 sek~24 hodín nepretržite nastaviť výdrž Batérie: dva roky pri izbovej teplote s 15 minút záznamu interval a bzučiak alarm, vypnuté Napájanie: jednorazové 3.6 V, lítiové batérie, alebo napájanie cez USB.

Rozsah Merania

Teplota meranie rozsah: -40 ℃~85 ℃ Teploty presnosť: ±0.5 ℃(-20 ℃~40 ℃;±1 ℃(iné) Vlhkosť rozsah: 10 %~99 % Vlhkosť presnosť: ±3 % RH (25 ℃, 20%~90% RH); ±5% RV(iné) Rozlíšenie: teplota 0.1 ℃, vlhkosť vzduchu o 0,1 % RH Pracovná teplota: -30 ℃~70 ℃.

Mac/Win Podporovaný Softvér

Pri prvom použití údajov záznamník, nainštalujte si prosím náš bezplatný údajov-management software. Po pripojení k vášmu Win/Mac systém, denník interval, C/F teplota jednotky (ukázal na správu a displej), alarm limity môže byť upravená pomocou USB kábla.Okrem toho, údaje môžu byť uložené, kreslené, exportovať a v programe Excel/PDF formáte.

Elitech GPS-6 data logger je hlavne používaný na záznam teploty a vlhkosti potravín, farmaceutických a chemických látok, atď.Je všeobecne uplatniteľné na každý odkaz na skladovanie a logistika studeného reťazca, ako sú chladiace nádoby, chladnička truck, chladič taška, chladič kabinetu,lekárničky, chladné skladovanie, laboratória, atď.

To môže tiež automaticky skrátiť záznam, interval, v prípade, že v priebehu teploty a vlhkosti limit. To bude bzučiak a červená kontrolka sa rozsvieti, ak je nad limit .Dva kusy zabudované magnety sú vhodné opraviť dátového záznamníka na povrchu kovového materiálu. Užitočné Data Logger pre Rôzne Aplikácie

Doprava

Teplotu citlivé produkty, ako sú potraviny, lieky a niektoré chemické látky sú často sledované počas prepravy a logistické operácie. Pôsobenie teploty mimo prijateľný rozsah, pre kritickom období, môže znížiť výrobku alebo skrátiť životnosť. Čisté Izby/Laboratóriách

V prípadoch, keď osobitné laboratórne alebo izby podnebí sú povinné, tento dátový záznamník je možné spoľahlivo sledovať vlhkosť a teplota merania na rôznych dátových vzoriek ceny. Pohodlný dizajn vám umožní nahrať raw data, graf, a zdieľať prehľady rýchlo. Skladovanie Potravín

Používa sa pre nápojový skrine v nákupných centier a supermarketov. Skrine sa používa na ukladanie potravín a nápojov sú často otvorené strany zákazníkov. Budú narušený riadny záznam a nedá simulovať reálne zmeny teploty kvapaliny v nápojové fľaše. Použitie gélu fľaša snímača teploty môžu minimalizovať rušenie. Vakcína

Používa sa pre vakcíny prepravu. Na etylén glykolu externé gél fľaša sonda môže dokonale simulovať reálne teplota vakcíny, tak, že dvere prepínať počas prepravy, nebudú mať vplyv na kvalitu vakcíny a nie je v rozpore s našimi výsledkami.

Štítky: veterinárne vakcíny box, test vakcíny, thermistor nepremokavé, vysokotlaková hadica pcp, arduino srdcovej frekvencie, logger, mraznička teplota wifi, diy teplota vlhkosť dátový záznamník, dátový záznamník elitech, dátový záznamník.


( 1 Hodnotenie )

Počet