SM-T60 Non-kontakt Infračervený Teplomer Nástenné Digitálne Čelo Strane, Snímač Teploty Laserovú Pištoľ s Horúčka Alarm

€15.75


Bezdotykové Automatické Inteligentné Teplomer na Stenu Ľudských Čelo Infračervený Teplomer Automatický Teplotný Alarm

Funkcie: -Pohodlie-Na montáž na stenu teplomer je chytrý a pohodlné, a môžete merať teplotu ručne, aby sa zabránilo možnosti kríž infekcie.

-Presnosť-chyba rozsah tejto automatickej čelo teplomer je o niečo menšie (0,2°C). Tento produkt používa vysoko presné infračervený senzor detekcie infračerveného žiarenia energie určitej vlnovej dĺžky. Telesná teplota môže byť presne merané prostredníctvom presné prevádzky a rôzne náhrady opravy prostredníctvom hmotnosť 5-14 mikrónov.

-Vysoká teplota, alarm-infračervený teplomer nainštalovaný na stene bude rozdávať zvuk upozornenia a svetlá a na obrazovke sa zmení na červenú kvôli abnormálne teploty.

-Veľmi vhodné pre veľké-objem budovy vchody-montáž na Stenu automatické infračervené čelo teplomery môžu byť použité v rôznych high-capacity building vchody, ako sú úrady, školy, supermarkety, obchody, spoločenstiev, továrne, obchody, reštaurácie, atď.

-Môžete ukladať 999 súborov údajov-inteligentný infračervený teplomer môžete uložiť až 999 súborov údajov, ktoré môžu uspokojiť potreby vysoké emisie.

Poznámka: Tento výrobok nie je vhodný pre batérie, ak potrebujete batérií, ich kupovať sami.

Špecifikácia:

Typ: non-kontakt

Rozsah merania: ľudské telo, objekt

Rozsah merania: čelo, palm

Presnosť merania: ±0.2℃

Teplotný rozsah merania: 32-40℃

Čistá hmotnosť: 230 g

Typ batérie: vymeniteľná 18650 batérie

Materiál: ABS

farba: Biela

Balík Obsahuje:

1X Teplomer

1X skrutkovač

1X nabíjací kábel

1X skrutka

1X anglický manuál

Štítky: pištole beretta, nástenné elektronický teplomer, digitálny teplomer vnútri vonkajšej teploty, merač vzdialenosti zelená, elma snímač teploty zbraň, thermomet, dieťa horúčku teplomer, thermometr, ut116a, pt1000.


( 1 Hodnotenie )

Počet