Beok Bezdrôtový Termostat pre Plynové Kotolne Vykurovania Regulátor Teploty Dotykový Displej Programovateľný Regulátor BOT-X306

€30.71


BOT-X306:plynový kotol termostat slúži na ovládanie plynového kotla . Nastaviť termostat obsahuje Bezdrôtový Termostat a Prijímač. Termostat panel je vysielač. To je s 1,5 V dvoch častiach AA batérie. Termostat panel môže byť umiestnený v akejkoľvek miestnosti. Prijímač je zvyčajne nainštalovaný okrem kotla, a je to spojené s kotlom. Termostat panel je možné zistiť izbovej teplote, porovnať teplota v miestnosti s setted teplota, poslať návod na prijímač pre ovládanie kotla do práce .

Pracovné Napätie: 1,5 V * 2 ks AA batérie; Výstupný Výkon môže byť 220V/110V; Prúdové Zaťaženie: 3A; Regulácia Teploty Presnosť: 0.5/-0.5 Celzia; Nastavenie Teploty V Rozsahu: 5-35 Celzia; Obmedzenie Teploty V Rozsahu:5-99 Celzia; Spotreba:

BEZDRÔTOVÉ OVLÁDANIE BEZ DRÔTOV Termostat môže byť umiestnený v akejkoľvek miestnosti. Podľa potreby užívateľa, môže byť inštalovaný na stenu, alebo sa položí na stôl.

ĎALEKO PRENOSOVÁ VZDIALENOSŤ Bezdrôtový prenos na vzdialenosť je ďaleko. V otvorenom priestore, vzdialenosť 100 metrov.

VEĽKÝ DOTYKOVÝ DISPLEJ S dotykovej obrazovky; S podsvietením, že je jednoduché pracovať aj v noci.

MONTÁŽ NA STENU MONTÁŽ

NAPÁJANIE BATÉRIE Termostat je bez obmedzení výkonu, je použiť 2 ks AA batérie na napájanie. (Atttention: pretože dodania limit, aby výrobok nie je vybavený batériou.)

Upozornenie:

1. BOT-X306 nemá wifi funkcie, takže sa nedá ovládať pomocou telefónu. Je to wireless controller a prijímač sú pripojené cez 433MHz rádiovej frekvencie. 2. Ak neviete, ako na program, prosím, program podľa videa: https://www.youtube.com/watch?v=PXPz3h7EWeU 3. Naše produkty sú 100% zbrusu nový, na obrazovky výrobku má dve vrstvy ochranný film, a vnútorná vrstva je veľmi tenká. Ak výrobok má škrabance, prosím, odstráňte vonkajší ochranný film.

TERMOSTAT VEĽKOSŤ 130mmX90mmX25mm

PRIJÍMAČ VEĽKOSŤ 85mmX85mmX28mm

Pretože ruskej Post politiky, kupujúci je Plný Názov je potrebné pre dodanie. Ak si objednáte výrobky, prosím napíšte vaše celé MENO do vášho lodné informácie!!! Toto je veľmi dôležité, aby ste úspešne dostať svoj pozemok!!!

PREMIUM ELEKTRONICKÝCH KOMPONENTOV Presný okruh dizajn Viac stabilné, presnejšie

FAQ (Často Kladené Otázky) 1.Je BOT-X306 vhodný pre môj plynový kotol? Áno, TOPÁNOK-X306 termostat je vhodný pre všetky domáce pomocou plynových kotlov ako Vaillant, BOSCH, Ariston, Keston, BAXI, atď. 2.Je BOT-X306 regulovať pomocou smart telefónu? Č. Len wifi termostat je riadená prostredníctvom telefónu. Prosím, pozrite si naše BOT-313WIFI termostat. 3.Ako nainštalovať BOT-X306 termostat? BOT-X306 je bezdrôtový termostat. Obsahuje prijímač a termostatu tela. Prosím, pripojte prijímač s vašim plynový kotol na základe zapojenia nižšie. Môžete mať termostat každej miestnosti, ktoré uprednostňujete. 4. Koľko stupňov je teplota medzi on a off? Napríklad, potrebujem 22 celzia. pri akej teplote bude to vypnúť a zapnúť? Je nastaviteľný, vážení. Ak nastavíte DIF ako 0,5 celzia, to bude zase na vyrazili 21,5 a vypnúť na 22.5 celzia.

Pre všeobecné plynový kotol, to môže byť spojené s Č a KOM svorky! (NC terminál je pre špeciálny plynový kotol. ) Inštalačné vodiče by mali byť zvolil na 1,5-2,5 mm2 pevný drôt. Prosím správne pripojte vodiče presne podľa schémy zapojenia. Nechcem, aby voda, blato a iné nečistoty do termostat, inak to bude škody termostat.

Skutočný Produkt Displej

Sme profesionálne Termostat Factory. Sme vyrobili termostaty pre viac ako 10 rokov!!!

O Zásielke

1. Všetky pozemky budú odoslané prostredníctvom www.tantra-egypt.sk úradný spôsob dopravy, a oni budú všetky sledovateľné. 2. Po zásielky zaslanej von, bude sa stal neovládateľný. My vám ďakujeme za vašu trpezlivosť počas dodacia lehota. Odhad dodacia lehota je 15~45 dní pre väčšinu krajín (okrem Brazílie). Ale môže byť doba dodania dlhšia počas dovolenky alebo propagačné obdobia. 3. Nie sme zodpovední za žiadne dane alebo DPH na colnom kupujúceho krajiny. 4. Ak po uplynutí 45 dní neobdržíte parciel, prosím, kontaktujte nás. Budeme predložiť vyhľadávanie s prepravnou agent a pomôcť sledovať logistické informácie pre vás. Ak sa ani po 60 dní, ktorú ešte stále nedostávajú parciel, sa môžete skontaktovať s nami plne vrátenie peňazí vás.

O Záruke

1. Pre všetky výrobky ponúkame v dvoch rokov záruka. 2. Pre produkty s kvalitu problém, pošlite nám, prosím nejaké fotky, alebo vedi. Budeme diskutovať o riešenie pre vás. 3. Ak chcete vrátenie a výmena výrobky, pretože z osobných dôvodov, je k dispozícii. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám NIE je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Tiež je potrebné, aby si mohli dovoliť vrátil lodné náklady. 4. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, dôvod, pre návrat, a vaše číslo objednávky.

Štítky: inteligentný termostat, kotol čarodejnice, beok termostat, beok, priestorový termostat, ovládanie teploty, termostat, miestny termostat, kotol bezdrôtový termostat, termostat kotla.


( 1 Hodnotenie )

Počet