4pcs/Set Blue Box Liehomeroch Tester 0- Alkohol Tester Koncentrácia Meter pre Víno Alkohol s Teplomer

€3.52


0-100% Liehomeroch Tester Profesionálne Víno Koncentrácia Breathalyzer Meranie Meter + Teplomer Použitie Pre Alkohol 4pc/Set

Špecifikácia:

Materiál: Sklo

Prípad Materiál: Drevo

Farba: Transparentná

Opatrenie Rozsah: 0-100%

Štandardné Pomocou Teplota: 20°C(68°)

Množstvo: 4Pcs/1 Sada

Návod na použitie:

1. Merač sa musí očistiť a vysušiť pred použitím - (čistiť mydlom alebo alkoholu).

2. Po vyčistení alkoholu meter, ruky, nemôže vstúpiť do rytie linka časti by ste mali jemne držať v hornej časti sušenie trubice so svojím ukazovákom.

3. Valec sa musí čistiť, aby sa zabránilo ovplyvňujúce čítanie.

4. Ak tam je crack na papier sklo na indexovanie pozície - povrch je znečistený a nemôžu byť odstránené - alkohol počítať sa musí okamžite zastaviť.

Popis:

1.Profesionálny Alkohol Meter na Víno, Vodka, Whisky Alkoholu Meter na Meranie nástroja s plastovými bývanie; meradle čítanie na hustomer je 0 na 100 stupňov alkoholu; tri úrovne merač alkoholu meter 0 do 100% 0 -40 / 40-70 / 70 -100 s 0-50 stupeň teplomer alkoholu koncentrácia nameraná 2.len pri štandardnej teplote (20 ° C) je skutočné koncentrácie alkoholu.

Avšak, v praxi teplota alkoholu, nie je štandardná teplota 20 stupňov Celzia, takže je potrebné previesť koncentrácie alkoholu meria neštandardné teplota na štandardnej teplote, a získať skutočná koncentrácia alkoholu v stupňoch.

3. Kvalitné a presné meranie. Používa hlavne na meranie alkoholu metrov;

4.Balené typu, ktoré je vhodné na prepravu, ľahko sa prenáša a obchodu;

5.Rozsah čítanie na hustomer je 0 na 100 stupňov alkoholu. Zahŕňa teplomer z 0-50 stupňov;

Poznámka:

Pre manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2mm chyba.

Vzhľadom na rozdiel medzi jednotlivými obrazovkami, tam sú farebné rozdiely, prosím, použite skutočného produktu, ako je štandard, prosím pochopiť.

Otázka:

1) Otázka: Je výsledok merania presné?

Odpoveď: výsledky merania sú veľmi presné;

2) Otázka: Aký je princíp merania?

Odpoveď: Podľa zásady hustota meter, princíp alkoholu meter je, že koncentrácie alkoholu je iný, špecifická hmotnosť je iný, a plávajúce telo výlevky do vína na samostatné množstvo alkoholu. Keď alkohol meter je dať do vína, vyššia koncentrácia vína, viac alkoholu drezy a menšie špecifická hmotnosť; naopak, nižšia víno koncentrácia, tým menší podiel alkoholu štôlní, a väčší podiel;

3) Otázka: môžem merať vinárstva?

Odpoveď: Domáce víno bez destilácie sa nedá zmerať.

Štítky: teplomer niť, etanol senzor, meď moonshine, teplomer alcoholometer elektronické, kryt teplota, 12 teplomer, hustomer alkoholu teplomer, 340k, alkohol predestiluje, mq3.


( 0 Hodnotenie )

Počet