Inkbird IBT-6XS BBQ Teplomer 6 Sond Digitálne Varenie Mäsa, Potravín Rúra Teplomer pre Grilovanie Fajčiar BBQ Časovač APP & Magnetické

€36.52


Inkbird Potravín Varenie Digitálny Teplomer IBT-6XS 150ft Bezdrôtová BBQ Teplomer So Šiestimi Sondy Bezplatnú APLIKÁCIU a USB Rechargable Batérie , Android & IOS Bezplatná APLIKÁCIA , GRIL Digitálny Teplomer Pre Rúra, Grilovanie, Mäso a Viac

Poznámka : Ak ste jedným z Európskych krajín, potom môžeme ho poslať z nemeckého skladu ,ďakujem .

V IBT-6XS 150ft/50M Bluetooth BBQ gril teplomer je aktualizovaný na IBT-6X, ktoré má 1000mAh nabíjateľná Li-Batéria, magnet dizajn na zadnej strane prístroja a otočná LED obrazovky, je to stabilný a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. BTW, vysoký a nízky Alarm a count - down Časovač funkcia vám zadarmo si z kuchárov, takže môžete mať viac času, aby spoločnosť rodina a baviť svojich priateľov. Čo je viac, IBT-6XS má 6 zásuviek, ktoré môžu podporiť 6 sond naraz, je to skvelá voľba pre váš diverzifikované varenie plánu, a krásny darček pre festival ako dobre .

Funkcie :

Multi sondy: IBT-6XS má 6 zásuviek podpora 6 sond naraz, ktorá uspokojí vaše diverzifikované varenie plánu.

Nabíjateľná Batéria: Toto zariadenie je zabudované v 1000mAh nabíjateľné lítiové batérie, a prichádza s 1.64 ft USB nabíjací kábel. Táto jednotka môže trvať 40-60 hodín po plnom nabití. Pohodlnejšie a ekologicky a môžete vizuálne pozorovať úroveň nabitia batérie v APLIKÁCII.

Magnetické Dizajn a Otočná Obrazovka : magnetické dizajn na zadnej strane zariadenia by mohli byť absorbované na fajčiar, alebo pec ect. dôrazne. BTW, dvakrát stlačte tlačidlo napájania môže vám čitateľné hore a dole otáčania čítania. Poznámka: Prosíme, nevkladajte do jednotky vo vysokej teploty miestach. Teplota plastové jednotka môže niesť by nemala viac ako 80℃/176F.

Stopky a Alarm: Naše teplomer mal count-down timer, čo je veľmi výhodné, ak by ste chceli skontrolovať temp počas pečenia pravidelne, alebo potrebujete vedieť temp v určitom konkrétnom čase. Čo je viac, IBT-6XS podporu vysoký a nízky alarm, zariadenie a telefón sa spustí alarm, keď teplota dosiahla, ktoré umožňujú slobodný a mať viac času, aby si s rodinou.

12-Mesačnej Záručnej Politiky .

Špecifikácie :

Teplotný Rozsah: 32° F ~ 572 ° F (Krátke-meranie času); 32° F~ 482 ° F (nepretržité monitorovanie)

Podpora : Celsia / Farenheit

Bluetooth Rozsah: 50 m / 150ft

Sonda Číslo: Až 6 sondy

Rozmer Orgán: 2.5x3.4x1.0 palcový (64x85x25mm)

Sonda dĺžka Kábla: O 47inch/ 115 cm

Nerezová Sonda dĺžka: O 6inch

Teploty presnosť: ±1.8°C (±1°C)

Upozornenie, keď teplota dosiahne, vypnutie alebo stratiť odkaz a tak ďalej.

Prednastavenie hodnoty sú uložené pri vypnutí napájania.

Package Zahrnuté:

1 x BBQ Bluetooth Teplomer 6XS

6 / 4 x Senzory Varenie

1 x užívateľská Príručka

FAQ

FAQ 1: Prečo táto jednotka displej 572F alebo iné nepresné teplota?

Riešenie: Prosím, pevne vložte sondy v jednotke, bez medzier! Naozaj potrebujete push to ťažké. Potom problémy vyriešené.

FAQ 2: Prečo táto jednotka nemohol spárovať s telefónom, alebo potrebujete pin kód?

Riešenie: Prosím, otvorte GPS ak je váš telefón Android systému, ako je služba Google play vyžiadaná ( najnovšie verzie APLIKÁCIÍ potrebuje GPS povolenie). Prosím, zapnite Bluetooth, potom vyhľadávať a spárovať zariadenie na GRILOVANIE ÍSŤ APP, nehľadať zariadenia cez Bluetooth stránky priamo.

FAQ 3: môžem dať túto jednotku na vysokej teploty miestach?

Riešenie: Nie, to nie je možné. Plastové späť magnet teplota by nemala viac ako 80℃/176F.

FAQ 4: Možno jedného celku byť prepojené s viacerými telefónmi alebo jedným telefón pripojený s viacerými jednotkami?

Riešenie: Jeden môžete telefón pripojiť len pomocou jednej jednotky v jeden čas

FAQ 5: Sú sondy a drôty nepremokavé?

Riešenie: Žiadne. Iba mäso končí sú nepremokavé.

FAQ č. 6: Je tam nejaké grafov alebo uložiť predchádzajúcich variť údaje?

Riešenie: môže Sa zobraziť iba aktuálny varenie údajov. Ktoré nie je možné uložiť alebo stiahnuť.

Štítky: 10440 batérie, mäso fajčiar, inkbird wifi, ovládanie teploty, gril na drevené uhlie, barbecu, seeed, vonkajšia teplota, pán bbq teplomer, ul varenie.


( 3 Hodnotenie )

Počet