5 ks RC-4 USB Dátový záznamník Teploty dátová pamäť Záznamník Externý Snímač 16000 Bod Teplota Rekordér Zabudovaný NTC Snímača

€50.03


RC-4 USB Dátový záznamník Teploty dátová pamäť Záznamník Externý Snímač 16000 Bod 40%off

Trvalé ukladanie dát, stavebné dokumenty pre vyhľadávanie, údaje môžu čítať a tlačiť PC data management softvér. Priamo pripojiť s počítačom pre výmenu dát, jednoduché ovládanie: Pri pripojení k počítaču, softvér automaticky čítať údaje a formu správy.

Teplota meranie rozsah: -30℃~+60℃ (Vnútorný snímač) pre voliteľný externý snímač: -40℃~+85 ℃ (voliteľné externé čidlo) Teplota Presnosť: +/-0.5 (-20℃/+40℃) +/-1.0(iné rozsah) Teplota Rozlíšenie: 0.1 ℃ Údaje kapacita: 16000 bodov čítania Záznam interval: 10~24 hodín nastaviteľný Režim Stop: Tlačidlo, softvér alebo zastaviť, keď je plný Spustenie Režim: Tlačidlo Overenie Certifikácia: Tlačenej Certifikáty: EN12830, CE, RoHS Pripojenie Rozhrania: Mini USB Alam Konfigurácia: Voliteľné, len 2 body Softvér: ElitechLog Win alebo Mac(najnovšia verzia) Generovanie Reportu:PDF a Excel správa Elitech softvér Napájanie: 1years^1/CR2450 článková batéria( nie je súčasťou dodávky) životnosť Batérie: pri normálnej teplote, ak záznam interval nastaví ako 15 minút, môže byť použitý aj nad jeden rok. Položka Veľkosť: cca. 84 (L) x 44 (W) x 20 (H) mm (3,3 x 1.73 x 0,79") Položka Čistá Hmotnosť: 34 g 1.Navštívte, prosím, Vybrať a stiahnuť softvér. 2. Dvakrát kliknite na položku otvoriť súbor zip. Postupujte podľa pokynov na inštaláciu. 3. Keď je inštalácia dokončená, ElitechLog software bude pripravený na použitie. Prosím vypnúť firewall alebo v blízkosti antivírusový softvér, ak je to potrebné. To má jeden CR 2450 batériu, s priestoru pre batériu v zadnej časti, jednoduchú výmenu batérie: Otočte kryt batérie v smere hodinových ručičiek, ak chcete odstrániť batériu, mince, a otočiť a utiahnite kryt batérie počítadlo po výmene batérie. 1. Prosím uložiť logger vo vnútornom prostredí. 2. Nepoužívajte logger v žieravá kvapalná látka alebo nadmerným teplom prostredí. 3. Ak je to po prvýkrát, môžete použiť logger, je navrhnuté pre pripojenie ústredne k počítaču, ak chcete synchronizovať čas. 4.Prosím nakladať alebo spracovanie odpadu logger správne podľa miestnych predpisov.

1 x Dátového Záznamníka 1 x Externý Snímač 1 x USB Kábel 1 x Návod na použitie Upozornenie: máme dva typy, a my by sme im poslať náhodne, ďakujem

Štítky: ntc thermistor, thermistor nepremokavé, 4 k tv, Ntc 10k, veľa teplotný snímač pt1000, k typu thermocoupl, logger, mraznička teplota wifi, batérie košík, dátový záznamník.


( 0 Hodnotenie )

Počet