3 v 1 USB OTG Visual Ucho Čistenie Endoskopu Lyžice Funkčné Diagnostický Nástroj Ucho Cleaner Android 0.3 MP Fotoaparát Ucho Vybrať

€10.74


To má 3 druhy rozhranie: USB a Micro-USB TYP a-C. môžete použiť tento endoscpoe s Android smartphone/ Windows PC/ MAC PC tieto 3 rozhranie. 1. TYP-C rozhranie----Pre Android smartphone 2. Micro-USB rozhranie----Pre Android smartphone 3. USB rozhranie----Pre Windows PC a MAC, PC, Tam sú niektoré poznámky o používaní tejto endoskop, pre vyhnúť sa sporu, prosím, prečítajte si nasledujúce slová starostlivo pred nákupom, alebo budeme nenesie zodpovednosť z týchto dôvodov . 1. Tento endoskopu môže pracovať iba s systém Android smartphony, nemôže pracovať s iphone IOS systému alebo windows telefónu alebo iného mobilného telefónu s iným systémom. 2. Váš telefón Android systém musí byť nad Android 4.0+ systém , a váš telefón musí podporovať OTG a UVC funkciu musí podporovať externé kamery, systém musí byť povolený, ak chcete pripojiť externý fotoaparát. Tieto vyššie uvedené podmienky sú všetky Nevyhnutné požiadavky. Nemôže fungovať bez akýchkoľvek podmienok uvedených vyššie. - Ako Skontrolovať OTG? Existujú 3 metódy pre referenčné účely. (1) môžete nainštalovať bezplatnú aplikáciu "USB OTG Kontrola", ktorá poskytuje jednoduchú metódu na kontrolu. (2) potrebujete OTG kábla. Pripojte telefón s niektorými zariadeniami pomocou OTG kábel usb, ako sú klávesnica, myš, U diskov. Ak môžete používať zariadenia bežne, OTG funkcia pracuje. (3) Checke s výrobcovia mobilných telefónov. Len OTG funkcia nie je dosť, musí váš telefón podporovať UVC funkciu. UVC funkcia znamená, že váš telefón podporuje externé kamery, systému je dovolené pripájať externé kamery. - Ako Zistiť, UVC? (1) UVC funkciu je možné skontrolovať len s výrobcovia mobilných telefónov. Láskavo pripomenúť, že: Ak si nie ste istí, váš telefón dokáže pracovať s týmto endoskop, alebo nie, môžete conntact s nami pred kúpou. Alebo môžete skontrolovať model ako nasledujúce. Ak váš model nie je v tomto zozname, lepší kontakt s nami. Ďakujem za vaše oznámenie drahé a majú dobré nákupy. Tieto modelu sú testované 100% môže byť použitý TYP-C rozhranie.

Tieto modelu sú testované 100% je možné alebo nie je možné používať pomocou Micro USB rozhranie. V tomto zozname, čierna môžete použiť, červená nemožno použiť.

Pracujú na Android smartphone: Pre užívateľov Android, softvér môže byť stiahnutý. 1. Stiahnuť APLIKÁCIU odkaz: www.kkmoom.com/an97.apk môžete tiež skenovať QR kód, OTG POZRI willbe k dispozícii. 2.Inej tretej osobe, všeobecné softvér je možné stiahnuť z Google Play Store, ako napríklad "Camerfi,OTG POHĽAD". Fungujú na Windows: Stiahnutie softvéru odkaz: www.kkmoom.com/camera.rar Pripojte fotoaparát k počítaču pomocou USB konektora. Potom si môžete zobrať photoand viedo. Fungujú na Macbook:

1. Pripojenie endoskopu Macbook

2. "Štart Photo Booth" alebo "QuickTime Player" alebo "VLC(VideoLan Klienta)" na Macbook 3. Vyberte "Nový Film Nahrávanie" v "Súbor"

4. Upraviť LED svetlo a objektív fotoaparátu, aby vyhovoval vašim požiadavkám a vychutnajte si zážitok! Vlastnosti: S elektronickými mikro kamera, môže dosiahnuť v reálnom čase pozorovať celý proces kopať ušného mazu cez dátový USB kábel.

Ultra malé objektív s 0,3 mp pixelov, jednoduchý prístup zvukovodu a aby bolo jasnejšie.

6pcs LED lampa, jasu možno nastaviť stmievač tlačidlo.

Vhodný pre každodenné čistenie a starostlivosť, ušné choroby pacientov môže tiež sledovať zvukovodu.

Je základným nástrojom pre každú rodinu. Popis :

Špeciálne zameranie, ultra malá vzdialenosť vidieť jasnejšie.

Multifunkčné, nie len môžete skontrolovať zvukovodu, ale tiež môžete skontrolovať bubienka, ústa, ďasná, krčné, nosné dutiny, vlasov, koreň a ďalších častí tela.

Dlhšie earpick, tenšie a ľahšie používanie. Prístup k Android mobilný telefón s externými fotoaparát funkciu. Špecifikácie :

Pripojenie: Pre Windows PC, pre systém android s OTG funkcia

Objektív: 5,5 mm

Pixel: 0.3 MP

Zameranie vzdialenosť: 1,5 cm

Materiál: plast, kov

Pero dĺžka: cca 15 cm

Veľkosť balenia:20x10x2.8 cm

Farba: biela Poznámky : Vzhľadom na monitor rozdiely a svetelné podmienky, skutočná farba sa môže líšiť oproti tej, ktorú nájdete v obrázkoch. Prosím, aby 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Ďakujeme vám za váš záujem o náš produkt a prajeme vám šťastný nakupovanie!!!

Ako o doručenie a ako robiť v prípade, ak položka nie je včas ?

1: Väčšina parcely dorazí v 20-60 dní, Brazília bude potrebovať 30-90 dní po doručení. Iné vzdialenej krajiny ešte potrebovať viac dní.

Ak si objednáte tovar, prosím, uistite sa, že v 60 dní nerobia žiadne spory povedať položka ešte na ceste. Kontaktovať nás môžete on-line a my vám odpovieme vám kde je položka a aký je problém s dopravou. Brazília potrebujete počkajte 90 dní.

Napríklad v Nemecku kupujúci priniesol jednu položku na 01/01/2018, a rozošleme itme na 05/01/2018, naša dodacia lehota bude 60 dní, kým 05/03/2018, v týchto dňoch môžete požiadať, aby sme vám pomohli extand doručenia objednávky. Nebudeme akceptovať každý, otvorenej v 60 dní.

Štítky: 5, 5 mm matica ovládač, 3 usb endoskop, kpop náramok, fotoaparát ucho, endoskop video kamera, ds fotoaparát, kamera android endoscop, termálne kamery android hti, polo fotoaparát, usb endoskop 2.


( 0 Hodnotenie )

Počet