YI Kami Smart Vonkajšia Bezpečnostná Kamera 1080P hviezdne svetlo Nočné Videnie Nepremokavé AI-Powered Domov monitorovací Systém

€54.57


Prispôsobený Činnosť Zónu Upozornenie

Integrované hviezdne svetlo nočného videnia vyrába high-rozlíšenie, farebné obrázky v noci a počas nízke osvetlenie krát, vysoko kvalitné video zábery pri sledovaní vašich domovov.

VONKAJŠÍ KRYT PRE BEZPEČNEJŠIE DOMOV

V Kami Vonkajšie Bezpečnostné Kamery prináša kompletný odolnosť proti vetru, dažďu, alebo prach. Zabezpečenie bezpečného a spoľahlivosť vonkajšie home security monitoring pre neustále sa meniacom vonkajšom prostredí, deň a noc. Je to váš spoľahlivý, odolný fotoaparát pracovať v extrémnych podmienkach prostredia.

Prispôsobený Činnosť Zónu Upozornenie

Môžete zvýrazniť špecifické oblasti v kamere je cieľom prijať alebo ignorovať pohyb a zvuk upozornenia. Teraz môžete bezpečne sledovať vašu nehnuteľnosť a ovládanie upozornenie oznámenie.

CRYSTAL CLEAR OBOJSMERNÉ AUDIO

Zdravím vášho hosťa, keď sú za dverami, alebo poslať vypnúť upozornenie na nežiaduce vniknutie na vašej nehnuteľnosti. Pomocou vstavaného mikrofónu a high-powered speaker na hladko a jasne komunikovať s rodinou, priateľmi alebo nechcených hostí z vášho Kami Domáce Aplikácie.

SMART ČINNOSŤ ZÓNA

Upozorniť na oblasti, v fotoaparátu pohľad na miesto, kde chcete prijať alebo ignorovať pohyb a zvuk upozornenia. Môžete aktivovať upozornenia výberom konkrétnej oblasti, ktorú chcete kryt priamo z vášho Kami Domáce Aplikácie. Teraz môžete sledovať svoj majetok, a len prijímať upozornenia, ktoré sú užitočné pre vás.

ZABEZPEČENÉ DÁTA S KAMI CLOUD

Extra bezpečné údajov. Kami Cloud sa opiera o windows Azure na ochranu vašich údajov s rovnakou úrovňou zabezpečenia a ochrany osobných údajov, ktoré chráni milióny podnikov po celom svete. Prevyšuje to to najvyššie AMERICKÉ a Európske o ochrane osobných údajov požiadavky. Zatiaľ čo vonkajšie kamery je viac zraniteľné voči krádeži a poškodeniu, Kami Cloud ukladá všetky vaše zábery na cloud--udržať to bezpečné a dostupné aj v prípade, ak nešťastné vyskytuje.

S 3 mesiace Cloud

YI/Kami smart fotoaparáty Cloud Služby predplatného VSTUP plán: + Umožňuje funkcie pre jednu kameru; + 7 dní upozornenie klip skladovania; + 3-mesiacov cloud predplatného plánu; + Okamžite nahrať do cloudu vždy, keď je detekovaný pohyb; + Kompatibilné s PC/Mac/Android/iOS*

S 6Months Cloud

YI/Kami smart fotoaparáty Cloud Služby predplatného VSTUP plán: + Umožňuje funkcie pre jednu kameru; + 7 dní upozornenie klip skladovania; + 6 mesiacov cloud predplatného plánu; + Okamžite nahrať do cloudu vždy, keď je detekovaný pohyb; + Kompatibilné s PC/Mac/Android/iOS*

S 1 Rok Cloud

YI/Kami smart fotoaparáty Cloud Služby predplatného ŠTANDARD plán: + Umožňuje funkcie pre jednu kameru; + 15 dní od upozornenia klip skladovania; + 12 mesiacov cloud predplatného plánu; + Okamžite nahrať do cloudu vždy, keď je detekovaný pohyb; + Kompatibilné s PC/Mac/Android/iOS*

Jednoduché a cenovo dostupné

V asi 10 minút, po vybalení z krabice, stiahnuť Kami Domov App, kašlať na magnetické základne mount, použite wall mount alebo palicu na kovové plochy, postupujte podľa pokynov app pokyn, máte hotovo! Fotoaparát je určený pre zákazníkov s vonkajšie použitie scenáre, ako sú záhrady, dvere a vjazdy. 3 meter napájací kábel, USB port a profesionálne napájací adaptér umožňuje inštaláciu jednoduchšie dodanie.

APLIKÁCIA

To trvá len tri kroky na pripojenie vášho mimo zobrazenie s YI Domov App/Kami app Potom zobraziť odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

Štítky: yi, ochrana bezpečnostné kamery, domov kamerovým systémom bezdrôtový onif, fotoaparát b ez p e, dahua nvr, besder ip kamery, tptek ptz kamery, auto trati, 4k yi, 6 cctv kamerový systém.


( 1 Hodnotenie )

Počet