Blurams Domov Pro 1080p FHD de Cámara Vigilancia sk Domo para el Hogar-WiFi Micrófono-Altavoz Detección Inteligente

€37.57


30 dní zadarmo cloud skladovanie a technická pomoc v Španielsku

Užite si časovo obmedzené ponuky, ktoré vám umožní mať všetky prístup k mraku (cloud) z Blurams na obmedzenú dobu 1 mesiaca. Využite túto špeciálnu ponuku a získať celú hru z výhod, ktoré ponúka prístup k Blurams Cloud.

REAL-Time Inteligentné Upozornenie

Dostávať upozornenia na váš SmartPhone, keď fotoaparát rozpozná pohyb, zvuky alebo konkrétnu osobu ako môže byť dieťa plače, budík, vstup cudzincom alebo rozbitia skleného. Okrem toho, s Blurams Domov Pro a jej tváre analýza technológie, budete vedieť v reálnom čase to, čo človek fotoaparát rozpoznal, získanie upozornení na možné votrelcov.

Integrované multi-camera zobraziť naraz

Prístup k 4 kamier súčasne na Blurams Aplikácii alebo na oficiálnych stránkach. Môžete pripojiť až 4 kamery do aplikačných mať úplnú kontrolu každého, takže žiadne plocha domu vyčerpá bezpečnosti. To funguje iba s 2,4 GHz Wi-Fi siete (nie je kompatibilná s 5 GHz Wi-Fi).

Pripojenie 24/7-1080p FHD

131 ° FOV v vivoy priame pripojenie s vaším SmartPhone cez deň aj v noci, s pokročilou technológiou nočné Videnie. Obojsmerné audio umožňuje hovoriť s rodinou/priateľmi prostredníctvom hands-free hovory alebo posielať hlasové povely na vášho domáceho maznáčika.

Štítky: fotoaparát web, batéria el14, 1080p webkamera, batéria d3100, enel14, el14, hd webcam, batéria nikon d3100, ov9726, cam web.


( 7 Hodnotenie )

Počet