Solárna WiFi IP Kamera 1080P HD 3MP Vonkajšie Bezdrôtové Nabíjanie Batérie Bullet Dohľadu PIR detektor Pohybu Alarm Bezpečnostné CCTV

€35.95


Žiadne Káble&Dual Power Options (Možnosti Napájania

Vstavaná batéria a solárny panel spolupracovať znamená 100% žiadne spojenie, č elektroinštalácie, nie kábel.

Vlastnosti Produktu

Vybavený jadro technológie, ktoré potrebujete

Infračervené Nočné Videnie Funkcia

1080p high-rozlíšenie nočné videnie full-farebné obrazu, čo vám umožní vidieť každý detail jasnejšie.

IP66 Vodotesný a Prachotesný

Solárny fotoaparát je sunproof, vodotesný a prachotesný,môže dokonale fungovať aj v náročnom prostredí.

PIR Pohybový Alarm

Keď zabudovaný PIR senzor detekuje pohyb, budete upozornení okamžite. PIR detektor pohybu nie je zvukový alarm bude, len ľudí a zvieratá môžu byť detekované.

Obojsmerné Audio

Zabudovaný vodotesný mikrofón a reproduktory, bez ohľadu na to, aká je situácia a ako ďaleko sa môžete ľahko hovoriť prostredníctvom APLIKÁCIE alebo solárne fotoaparátu.

Multi-User Diaľku

Live video a prehrávanie obrazovke môžete sledovať kdekoľvek a kedykoľvek budete chcieť a môžete ich tiež zdieľať s rodinou. Stačí stiahnuť i-cam+ APLIKÁCIU a prihlásiť do svojho účtu, a môžete to urobiť okamžite.

TF Karta a Ukladací priestor typu Cloud

Fotoaparát podpora až 64 G TF kartu lokálne úložisko, alebo si ho môžete uložiť pomocou cloudové služby (Poznámka: 7 dní zdarma)

Dôležité:

V snahe zabezpečiť, aby sa fotoaparát môže pracovať normálne, prosím, nabiť batériu na viac ako desať hodín pred použitím.

Produkt Upozornenie:

1. Tento produkt vyžaduje 2 ks lítiových batérií 2. Len WIFI verzia produkty podporujú hotspot zapínanie/len 4G verzie produktov podporu SIM karty 3. Podpora smart telefónov s Apple a Android systémy 4. Produkt podporuje Čínština a angličtina 5. Podpora 4G-64 G TF karty 6. Nepremokavé triedy IP66

Spoločný Problém:

1. Otázka: Bude to fungovať normálne, keď nabitie? Odpoveď: Áno, tak dlho, ako fotoaparát je účtované bez vyberania batérie, fotoaparát môže pracovať normálne. 2. Otázka: Po úplne nabitá, ako dlho môže batéria vydrží? Odpoveď: Podporuje kontinuálny daždivé dni o 30 dní, v závislosti od aktuálnych podmienok. 3. Otázka:Môže fotoaparát zaznamenať 7/24 celý deň alebo len pohyb stav? Odpoveď: Tento produkt len inteligentne detekuje pohyb stav ľudských postáv a zvierat.

Platby:

Ak potrebujete kúpiť veľa z našich produktov, môžete kontaktovať zákaznícky servis diskutovať cenu.

O Nás:

Naše produkty, naše služby, môžete si byť istí!

Zásielky:

1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní. 2. Dodacia lehota: ----Express: zvyčajne 3-10 pracovných dní. ----Letecky mail: zvyčajne 10-30 pracovných dní. 3. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať vašu adresu doručenia, my len loď do polohy vyplniť v objednávke. 4. Služby prepravného času poskytol dopravca, s výnimkou víkendov a sviatkov. 5. Vzhľadom na rôzne colné odbavenie čas v rôznych krajinách/regiónoch, nemôžeme zaručiť, dodacia lehota všetkých medzinárodných zásielok, najmä počas sviatkov. To môže ovplyvniť vašu sledovania logistiky, prosím, pochopiť! 6. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci je zodpovedný za taríf. 7. Ak ste ešte nedostali tovaru do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať tovaru a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Naším cieľom je uspokojiť zákazníkov!

Záruka a Vrátenie:

1.Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené. 2.Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr. 3.Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Custormer Služby:

1. Zaručujeme, že všetky naše položky sú "ako uviedol," v ich popisy. Snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka na každý predaj ponúkame kompletný. 2. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 3. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: home security kamera, batéria, hubsan fotoaparát batérie, fotoaparát b ez p e, batéria fotoaparát, wifi, fotoaparát solárna wifi, fotoaparát surveil, kamera ip solárne, vstar cctv kamery, Rýchlosť Ventilátora, dome kamera solárne.


( 0 Hodnotenie )

Počet