NEOCoolcam Tuya Inteligentný Život Cloud WiFi Kamera 2.0 MP 1080P Wireless Home Security Surveillance Camera

€21.68


Hladké Pan a Tilt Monitorovanie

Tento fotoaparát podporuje vzdialený pohľad cez iPhone a Android telefón, hladko pan a hlava otočenia naklonenia: 90 stupňov, pan: 355 stupeň.

Obojsmerné Audio

Tento fotoaparát poskytuje v reálnom čase, obojsmerné audio. so zabudovaným mikrofónom a reproduktorom. Môžete si pohovoriť s vašou láskou jedného z prístroja do fotoaparátu.

Detekcia Pohybu-Chytiť Každý Podozrivý Pohyb

Po jednoduché nastavenie detekčných zón, každý podozrivý pohyb spustí upozornenie, a okamžite odoslanie hlásenia e-mailov a tlačí upozornenia na vaše mobilné zariadenie. To tiež obrázky a ukladá nasnímané zábery na FTP server.

SD Kartu Lokálne Úložisko+ukladacom priestore typu Cloud

Maximálna podpora 128 GB TF karty miestne skladovanie a 1 mesiac zadarmo ukladacieho priestoru typu cloud.

AI Wifi Funkciami Fotoaparátu

* Full HD rozlíšenie 1080P. * Silný 6 ks IR Led pre nočné videnie rozsah až 32ft. * Rýchle QR kód prístup a na diaľku na Tuya alebo Smartlife APLIKÁCIE pre oba iOS a Android. * Superior obojsmerné audio, integrovaný mikrofón a reproduktor. * Vstavané Micro SD kartu (SD karta NIE INCLUDE).

Podporuje viac služieb a zariadení

Potrebujú vyžiadať od tuya spoločností a spoločností tretej strany

Štítky: fotoaparát tuya, kamera cctv, fotoaparát yoosee, dvere tuya smart, niwolf, alexa kamera, tuya smart wifi kamera, fotoaparát tuya wifi, zwave, securety fotoaparát vnútorné.


( 0 Hodnotenie )

Počet