1080P 2MP PTZ IP Kamera Wifi Vonkajšie Vodotesné Mini Speed Dome Kamera H. 265 Bezpečnostné Kamery CCTV kamerový

€48.69


Skutočný Fotoaparát Zobraziť:

Ponúkame EU / US/ UK/ AU Zástrčku ,štandardne je odoslaná do vašej krajine.

Funkciami Fotoaparátu:

· Obrazový Snímač: 1/2.8" Progressive Scan Senzor · Rozlíšenie: 1920*1080 · Objektív: 6 mm / (2.8-12)mm · 6pcs Pole LED Svetlá, Efektívna vzdialenosť až 50 m · Rotačný Rozsah : Horizontálne 0°~360° neobmedzený rotácie; Zvislé 0°~90° · Automatické Vyváženie Bielej a 3D-DNR · Nočné Videnie: 4 Infračervené svetlo 100 stôp (50 m) · Minimálne Osvetlenie: Farba 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux · Mobilný Telefón Zobraziť APLIKÁCIE: CamHi · Vodotesný: Áno · Napájanie: DC12V · Tento fotoaparát nepodporuje pridávanie NVR

FuLL 1080P HD VIDEO KAMERA

ANRAN domácej WiFi fotoaparát s 1920*1080P rozlíšenie,Vidieť všetko v krásne farby a super jasnosť s týmto HD kamera. To vám pomôže udržiavať úzke očné na vaše krásne deti a domáce zvieratá. Všetky nasnímané týmto fotoaparátom sa budú prezentované prostredníctvom plynule a ohromujúci videá.

4x Optický Zoom Kývanie Sklopenie

2.8-12 mm optický zoom verziu, 4x digitálny zoom vám umožní vidieť viac detailov jasne ďaleko preč objekty.

Podpora Pan 355 titul/ Tilt 90 stupňov

Slip prsty na displej telefónu ak chcete, aby fotoaparát, otočte Hore/Dole/Doľava/Doprava,zobraziť všetky uhol chcete Rýchle určenie polohy a Panoranic zobrazenie:Táto IP Kamera má 70°uhol objektívu s 355°horizontálne a 90° vertikálne rozsah otáčania na dosiahnutie 360° panoramatické zobrazenie.tak môžete uistite sa, že nie je blindside a vidieť všetko, čo sa deje v okolí vášho domova.

Vám celý deň bezpečnosti

Tento fotoaparát by mohol prepínanie deň/noc režim automaticky IR-CUT a udržať v reálnom čase a presné inteligentné pohybové upozornenia v čierno-bielom režime aj v ihrisku čierna tma. S vstavaným-in 4pcs Laser IR Led diód a 2ks Biele svetlo na dosiahnutie 150ft nočné videnie rozsah v tme a udržať vynikajúci obraz.

Sledujte v Reálnom Čase

Môžete sledovať na obrazovke a zvuk svoj priestor z Aplikácie PC alebo kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

Dva spôsoby, ako audio komunikácie v reálnom čase

Kamera vstavaný 38dB mikrofón & reproduktor a proti hluku technológie, plynulý zvuk vám umožní pohodlie váš milenec. Môžete navzájom komunikovať jasne, kedykoľvek budete chcieť.

Pohyb Upozornenie na váš telefón

Skutočné Push notifikácie phone alebo Poslať e-mail s fotografiu alebo Nahrať fotografie/videa na FTP server, keď je detekovaný pohyb,podporuje aj nahrávanie alarm videa na miestnej micro SD Kartu (Max 64 g)(nie je súčasťou).

Package Listing:

· 1x Wifi Kamera · 1x Napájací zdroj pre Kameru · 1x Quick Guid · 1x Vodotesný Veko · 1x Balenia Skrutka

Poznámka:

· Ponúkame 1.2 m napájací adaptér pre NVR, a 3 m napájací adaptér pre kameru(AU Plug je 1,5 m), uistite sa, že máte dostatok dĺžka pre inštaláciu. · Ak potrebujete Power Predlžovací Kábel rozšíriť tento napájací kábel, prosím kliknite tu kúpiť 5m alebo 10m Predlžovacie Káble.

Kupujúcemu Oznámenie:

Prajeme vám šťastný nakupovanie!

Zásielky

1. Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní po platbe je overená www.tantra-egypt.sk. 2. Ak si vyberiete expresné zásielky a vaša adresa je definovaný ako vzdialenej oblasti tým, Fedex /DHL, budete musieť zaplatiť navyše 30 usd diaľkové expedičný poplatok. Alebo prosím, dajte nám nové inú adresu, ktorá nie je vzdialená.Vzdialenej plochy kontrola cez odkaz. https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Ak máte akékoľvek zmeny na objednávku, prosím zanechať správu v objednávke. 4. Skontrolujte prosím, vašu adresu a kontaktné číslo je správne, skontrolujte predovšetkým svoje psč a mesto je správne informácie ,v opačnom prípade vašu zásielku nebude lode von.

Záruka

Jeden rok záruka na všetky výrobky, všetky jednotky, ktoré dokazuje, chybné počas záručná doba platnosti bude opravený bez poplatku pre diely alebo vymeniť. Koncový užívateľ je zodpovedný za všetky prepravné poplatky .Záruka sa nevzťahuje na akékoľvek náhodné, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania.

Spätná Väzba&Rating

Vážime si vášho podnikania výrazne. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte kontaktovať nás, komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu.Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám spokojní riešenie.

O Anran

Maloobchod a veľkoobchod sú všetci vítaní ! Čím viac nakupujete, tým viac zliav získate ! Neváhajte nás kontaktovať pre viac výbery !

Štítky: havit kamera 1080p, dava ip kamery, ochrana bezpečnostné kamery, fotoaparát b ez p e, tptek ptz kamery, ds fotoaparát, anran nvr, ptz, kamera ip vonkajšie ptz, kamera ip wifi.


( 2 Hodnotenie )

Počet