IP Kamera, WiFi, Fotoaparát Mini Fotoaparát s Infračervené Nočné Videnie 2-Way Audio Pohybu Tracker CCTV P2P Home Security (Háčik Typ)

€11.77


Obojsmerné Audio

Fotoaparát je postavený s mikrofónom a reproduktorom.

Takže, môžete hovoriť svojim deťom cez smartfón na diaľku môžete kedykoľvek a kdekoľvek ste.

P2P Vzdialený Prístup

Vďaka výhodnej P2P technológií, Teraz si môžete pozrieť live zábery na Aplikáciu, na telefóne.

Skutočný Plug and Play

Podporou one-touch pripojenie Wi-Fi, funkcia, ani jeden Ethernetový kábel je potrebné v celej sieti proces pripojenia.

Detekcia pohybu a Budenie Nahrávanie

Detekcia pohybu funguje perfektne s App Správu Alarm (Bez foto). Uistiť sa, že ste vždy ten prvý, získať informácie, keď sa veci dejú.

INFRAČERVENÉ Nočné Videnie

S infračervené nočné videnie funkcie, a to aj v tme môže byť jasné, imaging, a fotoaparát sám nie je vyžarujú svetlo, s dobrou ochrany osobných údajov.

POZNÁMKA: Tento fotoaparát je konektor nabíjania pracovné napätie je 5V1A, prosím, zvoľte príslušný plug model podľa regionálnej situácii pred objednávke. Maximálnu ukladaciu pamäť je 32 gb. Rozdiely medzi AP režim a WIFI režim: keď doma, AP režim je prijatý na výkon dohľadu, kedykoľvek a kdekoľvek, Keď nie ste doma, prepnite na WIFI režim, aj keď nie je doma, ale aj na diaľku.

Balenie Zoznam

Fotoaparát s hákom × 1

príručka knihy × 1

Plug × 1

Kábel USB × 1

Štítky: camara fotoaparát digitálny, ochrana bezpečnostné kamery, dierková ip kamera mini, fotoaparát b ez p e, fotoaparát reolink, ds fotoaparát, kamera ip wifi, aktualizácia windows 10 domov, fotoaparát, wi fi, mac.


( 3 Hodnotenie )

Počet