EZVIZ C1HC Bezpečnostná Kamera 720p 1080p Krytý WiFi Kamera Inteligentná Detekcia Pohybu obojsmerné Audio 40ft Nočné Videnie 2,4 GHz WiFi

€122.56


C1HC - Malé rozmery, Veľký Funkciami

High Definition Krytý Wi-Fi Fotoaparátu. Na C1HC je kompaktná bezpečnostná kamera, ktorá sa dostane prácu krásne. Balenie základné funkcie ako 12-meter (40-noha) nočné videnie, obojsmerná hovoriť, a jednoduchá inštalácia, tento fotoaparát vykonáva všetko, čo vaša rodina potrebuje chrániť váš domov.

Pozri ďalej v tme.

Získajte round-hodiny ochranu s C1HC. Keď je nedostatok svetla pre vás vidieť v tme, C1HC fotoaparát stále vidí to, čo je tam, až do 12 m (40 stôp) preč. Dve super-efektívne infračervené osvetľovači svetla do fotoaparátu expanzívna zorné pole, takže môžete vidieť všetko jasne v live stream a v nahraté zábery.

Prijímať bystrý upozornenia.

Zaslúžite vedieť všetko, čo sa deje vo vašom dome, zatiaľ čo ste preč. Na C1HC záznamy každý pohyb verne — vrátane tých, ktoré sa dejú v tme. Budete dostávať upozornenia na váš telefón, takže môžete získať informácie o všetkých goings-on doma.

720p/1080p Video s širokouhlý Objektív

Zálohovaný HD 720p/1080p video a ultra širokouhlý objektív, na C1HC pokrýva širší rozsah priestoru, takže môžete dávať pozor na to, čo je cenné.

720 HD & 1080p Full HD.

Moderný obraz kvality, viac voľby, viac jasne.

Si v reálnom čase diskusiu.

Použite EZVIZ Aplikácie ak chcete zavolať do svojej rodiny doma, nech sa nachádzate kdekoľvek. Ako aktuálny hovor, dve strany môžu hovoriť súčasne—vďaka pokročilej full-duplex audio funkcie na C1HC.

Jednoduchá inštalácia.

Nemá záujem na vŕtanie otvoru v stene? Žiadny problém! Urobili sme inštalácia C1HC super jednoduché. Stačí rozbaliť balíček, pripojte kábel, a namontujte fotoaparát na kovový povrch, alebo akékoľvek iné miesto pomocou montážnej súpravy. Keď nájdete správny uhol, máte všetko hotové!

Viacero možností skladovania.

S viacerými možnosťami ukladania, môžete si vybrať, kam sa majú ukladať vaše nahrávky. Na C1HC fotoaparátu môžete dokonca uložiť na všetkých troch miestach v rovnakom čase pre dodatočnú zálohu v prípade fotoaparátu je poškodený, alebo v sieti pády. S EZVIZ App, môžete zachytiť, uloženie, ochranu a zdieľať to, čo je cenné.

Štítky: kravatu fotoaparát nikon, anker eufy, mi cúvaní kamera, batéria ezviz, kamera wifi, rtsp, drôt dvere kamera, kamera ip wifi, tuya smart wifi kamera, action cam.


( 0 Hodnotenie )

Počet