Blackhead Odstraňovač Acuum Elektrické Nos Tváre, Hĺbkové Čistenie Pleti Starostlivosť Stroj Blackhead Odstraňovač Čierne Škvrny Čističom Pórov T Zóna

€14.83


Pórov Cleaner Blackhead Odstraňovač Vákuové Elektrické Nos Tváre, Hĺbkové Čistenie Pleti Starostlivosť Stroj Dropshipping Krásy Nástroj

Na blackhead remover je jednoduché hĺbkové čistenie pórov, odstrániť čierne bodky, odumreté bunky, nečistoty, tváre olej a utiahnite pórov, pomôže udržať vašu pokožku jemnú, viac mladý a plný vitality. Chceš byť oveľa viac očarujúce? Si jeden, zázraky sa objavujú, samozrejme, po niekoľkých dňoch používania.

Produkt Parameter:

Rozmer výrobku: 185*48*48 mm

Hmotnosť výrobku: 160 g

3 Režimy:

Na prvý prevodový sa prispôsobí sací výkon, venujte zvýšenú pozornosť na toto zariadenie bude automaticky prepínať, a to najmä umožniť pokožky na prispôsobenie sacieho výkonu, aby nedošlo k zraneniu,

Druhý prevodový je stredne sacie, vhodný pre mierne čierne bodky

Tretí prevodový je silný sací, vhodné pre nepoddajné čierne bodky

Vyberte sacie podľa vašej špecifickej situácii.

Čas nabíjania :Približne 15.H(menej ako 8 HOD)

Obsah Balenia:

1 * Blackhead Odstraňovač s LED Displej

1 * Veľké Kolo Sondy

1 * Malé Okrúhle Sondy

1 * Oválne Sondy

1 * Micro-USB Nabíjací Kábel

1 * Užívateľská Príručka

Poznámky:

1. Vzhľadom na dlhé vzdialenosti dopravy, batéria môže byť vybitá. Ak to nefunguje po spustení sa odporúča na používanie výrobku po úplné nabitie batérie.

2. Zabezpečiť lepšie čistenie, prosím, použite blackhead remover alebo tváre parník pred použitím výrobku na otvorenie pórov. Uzavreté póry zníži čistiaci účinok.

3. Pri prvom použití sa odporúča, aby sa test sacom so svojím predlaktím pred naneste ju na tvár.

4. Aby sa zabránilo úrazu, nedovoľte, aby sonda pobyt na jednom mieste príliš dlho, a nie ho stlačte ťažko alebo vytiahnuť vertikálne. Nesprávne použitie môže spôsobiť začervenanie tváre, ktorá sa bude slabnúť v priebehu niekoľkých dní.

5. Prosím, nevzťahujú sa na kožné rany a jazvy.

6. Prosím, majte na telo ďaleko od vody alebo inej kvapaliny.

7. Prosím, nepoužívajte chemické vysávač tak, aby sa zabránilo korózii.

8. Odporúča sa, aby čistenie by sa malo raz za týždeň pre suchú pokožku, dvakrát pre mastnú pleť, a zakaždým, keď by mal byť v priebehu 5 minút. Ak je to príliš často, môže to viesť k kožné alergie.

9. Prosím, čistenie sond zakaždým, keď po použití, aby sa zabránilo filter zablokuje. Ak máte v pláne používať alkohol, koncentrácia by mala byť nižšia ako 70%.

10. Prosím, nepoužívajte tento výrobok na deti v prípade poškodenia pokožky.

11. Tento produkt je vybavený USB nabíjací kábel, ale možno budete musieť zakúpiť ďalšiu 5V/1A adaptér s ním pracovať.

O Veľkoobchod & Drop Shipping

1.Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

2.Pre veľkoobchod, budeme ponúkať najlepšie dicount ak vám kontaktovať nás pred vašej platby.

3.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás, ak sa vám to nepáči.

4.Prosím poradiť vašu e-mailovú adresu pre lepšie kontakty medzi nás.

5.Ak máte akýkoľvek problém, prosím zanechať odkaz na nás ,odpovieme do 24 hodín a to v našich silách vyriešiť váš problém ASAP

6.Pred odchodom zlé recenzie,neváhajte a kontaktujte nás na vaše pohodlie,budeme vyvinú úsilie na to, aby ste spokojný .

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Položky, bude odoslaný do 48 hodín po platba potvrdená. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nie je k dispozícii adresu. 2. Prosím, overte u Colné pred nákupom. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Prosím, informujte sa u svojej krajiny Colný úrad a dokončiť zúčtovaní, ak je to potrebné. 3. Väčšina z položiek bude dodaný prostredníctvom www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. Bude to trvá 10-60 pracovných dní pre tranzit v závislosti od vašej polohy. Väčšina položiek bude doručený do 4 týždňov, zatiaľ čo niektorí môžu trvať až 6 týždňov. Je to normálne, sme zle nádej, že by ste mohli pochopiť skutočnosť, že medzinárodné tranzitné je mimo našej kontroly. Ak chcete získať produkty, rýchlo, odporúčame, aby ste si mohli vybrať Expresná doprava DHL. 4. Poznámka: Skontrolujte, či váš balík pred podpisom alebo akceptovaním to,. Ak máte akýkoľvek problém, o preprave, prosím, kontaktujte nás na prvom mieste. Vďaka.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: čierne hlavy, čistiaci stroj pokožky, baby nose bulík, nos mužov blackhead, iem cleaner, tváre akné odstraňovač, afrodiziakum, med, klip nos, galvan tváre, čierne hlavy odstraňovač hĺbkové čistenie.


( 1 Hodnotenie )

Počet