NEWDERMO 2 v 1 Mikrodermabrázia Stroj & Vákuum Odstrániť Blackhead Poisťovne Pórov Extractor Omladenie Pleti Exfoliačný Peeling

€55.12


NEWDERMO diamantovú mikrodermabráziu Peeling Stroj & Odstrániť Blackhead Nos Vysávač Sací Pórov Extractor Omladenie Pleti Nástroje

TAJOMSTVO S "MAKE-UP VOLITEĽNÉ" KOŽA! Chcete mať pleť tak zdravé, že ani nemusíte nosiť make-up presvedčení? Naše Newdermo diamantovú mikrodermabráziu a Sacie Nástroj odomkne silu vašej pokožke prirodzenú žiarivosť a mladistvý pevnosť!

ODHALIŤ VAŠE NAJZDRAVŠIE, GŁOWY KOŽU... ste pripravení mať krásne, letné głowy kože— aj po jednom mikrodermabrázia tváre liečbu? Váš high-end diamantovú mikrodermabráziu Stroj & Odstrániť, má patentovaný Diamond Bezpečné 3D technológiou na premenu vašej pokožky, a podporujú rast živej nových kožných buniek!

NEWDERMO 2 V 1 Mikrodermabrázia & Odstrániť Blackhead Stroj

Odstrániť blackhead, akné a čistí tvár hlboko a je vhodný na ošetrenie suchej pokožky, riešiť ovisnutej kože, matné pleti a tiež vrásky,otvára póry na hĺbkové čistenie, Čistenie tváre rýchlo, Podporuje krvný obeh, Zlepšuje absorpciu výživných krémy a pleťové vody, Osvieži vašu pokožku.

FUNKCIE PRODUKTU

1.Použitie prielom liečbu diamond exfoliationand hladké sution technológie odstrániť nezdravé pokožky, a podporujú rast zdravých nových buniek . 2.Zlepšiť tón pleti , textúru a pružnosť 3.Zníženie tváre starecké škvrny, jemné vrásky a jazvy po akné 4.Obnoviť kožu, aby sa stal súčasťou vašej pokožky, zdravie a krása program

4 profesionálne kozmetické poradenstvo

①Diamond tipy použitie na líca ,čelo, čeľuste,nosa ,krku ,vhodné na všetky typy pokožky ( raz alebo dvakrát týždenne) ① Jemné tipy použiť okolo očí, nosa a citlivú pleť ( raz alebo dvakrát týždenne) ②suction tipy použitie na líca ,čelo, čeľuste,nosa ,krku pre odstránenie blackhead ,vhodný na všetky typy pokožky ( raz alebo dvakrát týždenne) ④Fine sacie tipy Použitie na nos pre odstránenie blackhead ,vhodný na všetky typy pokožky ( raz alebo dvakrát týždenne)

Dve rýchlosti, rôzne čistiace účinky

Splnenie rôznych potrieb pre čistenie. Červené svetlo: jemné čistenie--- vhodný na ráno. Modré svetlo: hĺbkové čistenie---vhodný na noc.

USB Nabíjateľné,500mAH batérie

Výdrž batérie je skvelá,v mesiaci používania, stačí ju nabiť 2 krát,Úplne nabitá, môže byť použitý pre 30 dní,najlepším spoločníkom pre cestovanie.Ponúkli sme USB nabíjanie riadku,môžete tiež nabíjať z USB z vášho notebooku.

IPX6 nepremokavé

Naše 2 v 1 Odstráňte Blackhead & diamantovú mikrodermabráziu Stroj mať nová generácia vodotesný technológia sa používa v reach IPX6 nepremokavé triedy, bezpečné, aby si ju v sprche alebo kúpeli.

Špeciálny Dizajn

Ergonomické trojrozmerný povrch dizajn ,Koži-priateľský, potravinársky silikónové telo,to je tak, hodvábna textúra pohodlné držanie.Mini veľkosť a ľahko vykonať,Vhodné pre nákupy a cestovanie.

AKO POUŽÍVAŤ?

Používateľská Príručka Krok 1: Umyte si tvár s upratovačka, čaká, kým sa vaša pleť je suchá. Krok 2: Otvorí stroj, miesto diamond tip na pokožku jemne a pohybovať rovnomerne. Nechcem zostať na jednom mieste viac ako 2 sekundy. Krok 3:Vyčistite stroj, Krok 4: Dvojaký účinok pomocou masky, podstatu alebo iný produkt na regeneráciu. Liečbu oblastiach, ako sú oblasti tváre a krku 2-3times týždenne pomocou tohto modelu. Môžete nastaviť sací úrovne v priebehu času.

Bezpečnostné pokyny:

Vyhnúť pomocou v prípade, keď je rany na tvári. Udržať tipy, ktoré sa pohybujú na pokožku. Nestojte na jednom mieste na viac ako dve sekundy. Tento výrobok je pre osobné použitie a nie je vhodný pre zdieľanie. Odporúčame používať ho raz týždenne, nie viac ako dvakrát.

Zoznam balíkov

krásne tipy *4 napájací kábel *1 príručka*1 vrecko *1.

Štítky: sugador de cravos, de cravo, diamond tip, diamantovú mikrodermabráziu, aquecedor de cera, extrator de cravo, sellado de cera, diamantová dermabrázia, mikrodermabrázia prenosné, diamond kôra.


( 0 Hodnotenie )

Počet