Bezdrôtové Elektrické Oko Masér Dotykový Displej Ovládanie Vibrácií Magnetické Oko Masážne Okuliare Relax Únavy Očí Zrak Ochrany

€12.36


Oko Masér Zrak Ochrany Bezdrôtová Dotyková Obrazovka Anti-aging

Popis:

Tento prenosný, bezdrôtové, a nabíjateľné Oko masér je vstavaná lítiová nabíjateľná batéria a prichádza s 9 vibračné módy, ktoré vám upokojujúca masáž účinne zmierniť únavy očí a uvoľniť napäté, svalov a nervov okolo očí oblasti.

Táto očná masáž nástroj je ideálny pre ľudí, ktorí často trpia bolesťami hlavy alebo často vyskytnúť pálenie očí. Oko masér je plne nastaviteľný, a prichádza s elastické hlavový most dizajn, ktorý by sa hodilo najviac ľudí. Elektrické oko masér je vyrobené z zdravé a priateľské k pokožke - materiál, ľahko používať a ovládať!

Funkcie:

✓ STRES & ÚĽAVU OD BOLESTI:

Tento elektrický & anti-wrinkle eye masér je zabudované magnety a prichádza s multi-frekvencia vibrácií režimov, ktoré poskytujú super upokojujúce a jemná masáž na oblasť okolo očí. Oko masáž nástroj, zmierňuje bolesti hlavy, eyestrains, podporí krvný obeh okolo očí, svaly a pomôžu svoje unavené oči lepšie spať.

✓ 9 VIBRAČNÉ MÓDY PRE OKO MASÁŽ:

Oko masér príde s 9 masážnych režimov, ktoré môžete použiť podľa vašich konkrétnych požiadaviek. Elektrické oko masér je multifunkčné a môže byť používané na úľavu od únavy očí, uvoľnenie očných svalov, podporovať očný krvný prietok, redukujú tmavé kruhy pod očami, jemné linky, zlepšiť zrak, pomôcť vám lepšie spať a viac!

✓ VSTAVANÝ VYMENITEĽNÝ MAGNETY:

Vložené magnety okolo táto očná masáž nástroj sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexnú masáž silu pre vaše acupoint očných svalov. Magnety sú super mäkké a vyrobený z kvalitných a priateľská silikónový materiál, ktorý nespôsobí žiadne podráždenie.

✓ NASTAVITEĽNÉ ELASTICKÉ HLAVOVÝ MOST:

Je mäkký a pružný hlavový most umožňuje jemné nastavenie pre všetky veľkosti hlavy. Oko masér môže byť ľahko upravená tak, aby sa zmestili vaše hlavy a tváre tvar, aby vám poskytli maximálne pohodlie.

✓ PRENOSNÉ & NABÍJATEĽNÁ DIZAJN:

Toto oko masér je ľahký, prenosný a môže byť vykonávané, nech ste kdekoľvek! Okrem toho, vstavané lítiové batérie a USB nabíjací kábel, tento elektrický oko masér poskytuje maximálnu prenosnosť. Oko masér trvá 1 hodinu nabíjať a môže byť použitý pre 30-krát, 10 minút zakaždým.

ŠPECIFIKÁCIE:

Materiál: ABS + Silikónové + Magnetické + Elektrický komponent

Výkon: 3.4 W

Napätie: DC 5V

Pomocou čas: 10 minút

Veľkosť: 17*5,6 cm(L*W)

BALENIE OBSAHUJE:

1 x Oko Masér

1 x USB kábel

Štítky: očný make-up, oko massag, len mužov, krk vrások masér, dotyk okuliare zadarmo, massag, mi oko masáž, hnedé eyeshadow, vzduchový filter maska, zariadenia na osobnú ochranu.


( 2 Hodnotenie )

Počet