EMS Mezoterapia RF Rádio Frekvencia Krásu Tváre + Ultrasoic Pokožky Práčky Hĺbkové Čistenie Tváre + Infračervený Telo, prípravkov na Chudnutie, Masér

€38.56


Ultrasoic Pokožky Práčky Hĺbkové Čistenie Tváre

SKU:MR216

Funkcia:

Super tenký a kompaktný vzhľad, ergonomické zefektívniť rukoväť, užívateľsky prívetivé rozhranie a dotknite obrazovky, ako je dizajn je pre vás na použitie, viac jednoducho a pohodlne. Tri pracovné režimy sú k dispozícii: čistiace, hydratačné a zdvíhanie. Prijíma s ultrazvukové vlny a nano technológia, kombinovanie s jedinečným lopatu typ sondy a vysokofrekvenčné vibrácie, môže ísť hlboko do pokožky tváre. Multifunkčné. Tento kozmetický prístroj môže preniknúť hlboko do pleti, hĺbkové čistenie pleti nečistoty a zaviesť živín riešenie, ktoré môže zlepšiť mikro-obehu, bagre potných žliaz, zmenšenie pórov a pomôže vám vyriešiť mnohé problémy s pokožkou. Pohodlné nabíjateľná dizajn a dlhé vytrvalostné schopnosti. To môže byť priebežne používa na 3~4 dni, potom to je úplne nabitá.

Špecifikácia:

Materiál: ABS Výkon: 2W Čas nabíjania: Cca 2,5 hodiny Pomocou čase: 80 minút Režime nabíjania: Nabíjateľná lítiová batéria Hmotnosť: 115g

Obsah balenia: Balenie v bubline taška, bez rámčeka

1 x Ultrazvukové Tváre Práčky 1 x USB kábel 1 x Ochranná krytka 1 x užívateľská príručka(anglický)

EMS Mezoterapia RF Rádio Frekvencia Krásu Tváre

SKU:MR201

Funkcia:

Tento kozmetický prístroj prijíma s EMS prúd, electroporation technológie, RF rádio frekvencia a LED, čo multifunkčné je, tak, že to môže vyriešiť mnohé problémy s pokožkou. 1. EMS prúd môže aktivovať bunky a vytvoriť nový kolagén, nakoniec, aby ste sa pleť stáva pevnejšia, viac energie a pružná, zlepšiť jemné linky a vrásky na povrchu kože. 2. Na electroporation technológia môže vytvoriť medzera medzi bunkami na krátky čas, ktorý, aby pokožky absorbovať viac výrobkov starostlivosti o pleť. 3. RF rádio frekvencia môže zmierniť bolesti svalov a kože, únava, zmierniť napätie pokožky, znižujú začervenanie, opuch a bolesť, a odolávať opakovanej rastu akné. 4. LED svetlo má ružová, žltá, zelená, modrá a ružová flash light šesť režimov. Tieto LED svetla môže bielenie pokožky, zosvetlenie pleti, podporovať regeneráciu kolagénu, potlačeniu nadmerného melanínu a contractive pórov, atď.

Špecifikácia:

Materiál: ABS Vstup: DC5V(500mA) Výkon: Max 10W Batérie kapacita: 850mAh čas Nabíjania: 3 hodiny Využiť čas: 10mins/čas Pohotovostný čas: 40 dní, Farba: Biela Veľkosť: 17.3*4.2 cm(L*W) Hmotnosť: 198g Platné ľudí: Ženy

Obsah balenia:Balenie s bubbul taška

x Krásy nástroja 1 x USB kábel 1 x Nabíjacej základni 1 x užívateľská príručka(anglický)

Infračervené Telo, Prípravkov Na Chudnutie, Masér

SKU AM236

Funkcia:

Ultrazvuková masáž: môže zvýšiť priepustnosť bunkových membrán, podporovať pokožky absorbovať esencie, zlepšenie bunkovej výživu tkaniva a posilniť regeneračné schopnosti bunkových tkanív, to môže tiež rozkladu tukov a utiahnite vašej pokožky. Ďaleko infračervené: LED červené svetlo má silný priepustnosť, podporuje tvorbu kolagénu hyperplázia, fade jemné linky, obnoviť pružnosť pokožky a opravu buniek. EMS liečba: môžete aktivovať bunky, stimulujú svaly s pasívneho pohybu, svalového pohybu zrýchľuje spotrebou tukov, tak, aby sa dosiahla chudnutie účinok. Mini a štýlový vzhľad, ľahko sa prenáša a ľahko ovládateľný. Ako pre tvár a telo používať.

Špecifikácia:

Materiál: ABS + Nehrdzavejúcej ocele Vstup: 100-240V 50/60Hz Výstup: 15V 800mA Výkon: 12W Ultrazvuková frekvencia: 1MHz Farba: Biela Hosť veľkosť: 19*8*6typ(Dĺžka*Šírka*Hrúbka)

Obsah balenia:box Balenie s

1 x Tela chudnutie masér 1 x Napájací adaptér 1 x EMS elektródy line 4 x EMS elektródy podložky 1 x užívateľská príručka(po anglicky)

Štítky: tváre parník, ultrason pokožky práčky, čistiť tvár, rf machin, kefou vyčistite, diy kože, dhl, hd spa, krásy nástroj ultrazvukové, rejuven pokožky zariadenia.


( 2 Hodnotenie )

Počet