Fibroblast Plazma pero Krásy prístrojom skin Tightening tváre, viečok výťah vrások mol mieste bradavice acen pehaveniu tetovanie remover_Upgraded

€397.36


Prosím, uistite sa, že vaša adresa a psč správne pri vytváraní objednávky, v opačnom prípade kuriérskej nemôžu dodať váš tovar.Ďakujeme!

Extra Darček:

1. Dám ti 100 medi ihly (v hodnote US$65).

2. Po kúpe nášho stroj, môžem vám dať nejaké drahé videá o tom, ako používať plazma pero na liečbu pre váš odkaz. Ak potrebujete tieto videá, prosím, dajte mi svoju e-mailovú adresu.Ďakujeme.

Podporujeme NÁS zástrčku, EÚ zástrčku, UK zástrčku, AU pripojte, prosím, poznámku, ktorá sa jedného budete potrebovať pri objednávaní, ďakujem! Rozdiel medzi S7100, S7300 a S7500 je len farba.

Prečo si vybrať toto plazma pero:

Naozaj, existuje mnoho druhov plazma perá na trhu. Rozhodol som sa predať táto plazma pero, pretože som študoval circuit design predtým, a ja skúmali, rozoberať a analyzovať mnohé plazmové perá, vrátane relatívne lacné jeden vyrobený v Číne a cena tisíc dolárov vyrobené v Kórei. A ten som predaja teraz je viac profesionálne podľa môjho názoru. To sa nesmie stratiť do plazmy, pero stojí tisíce dolárov v Kórei z hľadiska tvaru, materiálu alebo kvalita a cena je oveľa nižšia, než to. To má najvyššie náklady na pomer výkon. Najdôležitejšie je, že ja som v láske s výsledkami po použití. To funguje iba ako rozptyl na povrchu kože a nespôsobuje hlboké poškodenie kože. Pozrite sa na obrázok, ja používam na moje telo. Môžete vidieť, že v niektorých miestach, chrasty len spadla, a efekt je veľmi dobrý, aby nezostali žiadne jazvy. Preto dôrazne odporúčame, aby ste mohli použiť túto plazma pero, ktoré som starostlivo vybrané pre vás.

1. Táto plazma pero použitie najnovšej generácie plazmové technológie z Kórey, ktorý nie je elektrický oblúk, ale skutočné plazmovým oblúkom pre najlepšiu aplikáciu pre plazmové postupy. Stačí len míňať stovky dolárov, aby si rovnakú akosť a kvalita, ako podobné výrobky z Kórey, ktorá stojí tisíce dolárov. Najmä, maximálna energia toto pero je väčšie ako to, že rovnaký druh výrobkov z Kórey alebo v iných oblastiach. 2. Všetky základné komponenty tejto plazmy pero používajú vysoko kvalitné komponenty od známych Amerických značiek(ako ST, TI, atď.), namiesto použitia low-end komponentov z Číny rovnako ako ostatné produkty. 3. Toto pero undergos prísne testovanie počas výrobného procesu, vrátane kontinuálneho starnutia na 8 hodín s veľké zaťaženie. A skôr, než sme ho odoslať na vás, budeme test stroj znovu a potvrdiť, že stroj nemá problém, tak, aby sa zabezpečilo, že výrobok dostal od vás je ideálny. 4. Toto pero je tiež veľmi dobré spracovanie a tvar. Je to samozrejme vysoko kvalitné keď budete držať v ruke. 5. Záručná doba: 24 mesiacov.

Verzia:

> Základné -- nepodporuje výstup plazmové pri nabíjaní. > Inovované -- Podporu plazma výstup pri nabíjaní. (Toto je jediný rozdiel medzi Základné verzie a Modernizované verzie. Tento odkaz je Rekonštruované verzia, ak potrebujete Základnú verziu, prosím, kontaktujte nás)

Špecifikácia:

Modul Popis:

> Zavádzacia: V vypnutie štátu, dlhým stlačením Tlačidla ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ (viac ako 2 sekundy). > Shutdown: V boot a non-shot štátu, dlhým stlačením Tlačidla ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ (viac ako 2 sekundy). > > Úroveň Zmena: V boot a non-shot štátu, krátko stlačte Tlačidlo ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ. > Plazmové Výstup: V boot na štát, krátke stlačte Záberu Tlačidlo, bude automaticky fungovať na 25 sekúnd a potom sa zastaví (alebo krátke stlačte Záberu Tlačidlo znova, a to zastaví hneď). > Osvetlenie: V boot a non-shot štátu, stlačte tlačidlo ON/OFF Tlačidlo a podržte, potom v priebehu 1 sekundy krátky stlačte Záberu Tlačidlo, môžete zapnúť/vypnúť osvetlenie. > Indikátor nabíjania: Zapojte USB Typ-C nabíjací kábel sa rozsvieti(svetlo sa ísť von, keď je plne nabitá). > Indikátor batérie: Indikuje zostávajúcu kapacitu batérie. Zelená indikuje, vysoká kapacita batérie, žltá indikuje výkon je dostatočný, a červená indikuje, nízka kapacita batérie.

Prevádzka Krokov:

Krok 1 : Dlhé stlačte tlačidlo ON/OFF pre menej 2 sekúnd na dokončenie zavádzania. Krok 2 : Krátko stlačte tlačidlo ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ, ak chcete zmeniť streľba úrovni. Krok 3 : Krátko stlačte záberu tlačidlo na záber.

Upozornenie:

> Po prvýkrát, odporúča sa vyskúšať s čerstvé bravčové kože alebo orange a potom používať, keď ste plne zdatný v jeho výkon a prevádzkové postupy. > Pre tých, ktorí sú citlivý na bolesť, používanie alkoholu bavlna odstrániť olej z kože pred použiť, alebo najlepšie je používať tieto zariadenia po lokálnej anestézii podľa KRÉM ANESTETIKÁ(môžete pokryť plastovou fóliou, aby sa zabránilo anestetikum z sušenie rýchlo). > Jemne otočka a späť mimo mieste pri odstraňovaní mieste. Koksovňa by nemala zostať príliš dlho na jednom mieste, takže sa môžete usporiadať to, aby sa spaľovanie dermis. Tmavé škvrny blízkosti očí sa odporúča, aby sa zuhoľnatie niekoľko krát, aby sa zaistila bezpečnosť. > Opuch na prvé dni a potom niektoré svrbenie je normálne. > Nedotýkajte vody, kým príložiek spadne. > MUSÍTE nechať chrasty spadne sami. > Vezmite prosím udržať to bezpečné, keď sa nepoužíva, a vyhýbajte sa kontaktu s deťmi alebo ľudí, ktorí nechápu, zariadenia, aby ste predišli nebezpečenstvu. > Batériu nenechajte spadnúť, squeeze zariadenie alebo umývanie zariadenie s vodou. > Keď je zariadenie zlyhá, prosím otvorte ho a pokúsiť opraviť, tak aby ste predišli nebezpečenstvu, prosím, kontaktujte nás na opravu.

Štítky: ysus plazmy, pero plazmy, acen odstraňovač, plazma pero fibroblast pre pleť výťah, viečka, masuinq plazmy, fibroblast plazmy, lanbena strane, elektrické magické pero, sh90.


( 1 Hodnotenie )

Počet