AmazeFan Rádiofrekvencia Tváre RF Mezoterapia Electroporation LED Fotón Face Lifting Utiahnite Odstránenie Vrások Tváre Masér

€54.82


Vlastnosti

1. Elektromagnetická energia aktivuje kontrakcie a regeneráciu kolagénu, samozrejme, odstraňuje vrásky a omladzuje pleť.

2. Utiahnite a výťah voľnej kože na dokonalé obrysy tváre.

3. Tepelné účinky môžu zlepšenie mikrocirkulácie, zrýchliť metabolizmus, udržať pokožku hladké, pružné a lesklé.

4. Rádiová frekvencia môže zvýšiť penetráciu hodnotiť produkty starostlivosti o pokožku a podporujú absorpciu kože. Kombinácia RF kozmetické zariadenia a produkty pre starostlivosť o pleť prinesie lepšie výsledky: osviežujúci, skrášľovanie a revitalizáciu pokožky.

5. Vlnová dĺžka infračerveného žiarenia môže preniknúť vzdialenosti asi 8010nm a je neviditeľné oči. To môže prenikať do hĺbky kože a výrobe tepla energie, čím sa aktivácia buniek, podporovať krvný obeh a metabolizmus, udržiavať zdravie kože a vitalitu.

6.Ultrazvukové negatívne ióny hĺbkové čistenie možné dôkladne vyčistiť zvyšky make-up

7.Modré svetlo upokojuje a opravy kože, môžu hrať úlohu pri sterilizácii a anti-poburujúce a účinne znížiť akné.

8.Ice komprimovať môžete rýchlo odstrániť pokožku tváre edém, a je používaný na rýchle ochladenie a opravy kože po úpal v lete.

Balenie obsahuje

1 stroj

1 nabíjačka

1 dátový kábel

Štítky: tváre parník, peeling tváre, rf machin, lampa led, nálepku uk, jh laserom co2, fotón se, výťah, rejuven pokožky zariadenia, tvár formulár.


( 2 Hodnotenie )

Počet