VENKY 2 v 1 Sonic Elektrické Tvár Masér S Silikónové Tvár Kefa na Umývanie Tváre Stroj Hĺbkové Čistenie Tváre Spa Starostlivosť o Pleť Nástroj

€13.06


2 SENSIFLEX

Skin-príjemný silikónový štetec a PBT hairbrush,Ultrazvukové vysokej frekvencie vibrácií môžete rýchlo otvoriť póry.

HĹBKOVÉ ČISTENIE

Rozšírené facial cleansing systém odstraňuje make-up, nečistoty, olej z pórov; redukuje jemné linky a vrásky; odstraňuje čierne bodky a predchádzať akné; Vhodný pre všetky typy pleti: normálna, suchá, mastná, citlivé.

AKUSTICKÉ TECHNOLÓGIE

S výkonnými umožňujú zmeniť rýchlostný stupeň pre rôzne potreby. Nízke rýchlosti pre jemnú masáž.Druhý prevodový režim, prvý prevodový low-speed čistenie, masáž režimu, druhý prevodový vysokorýchlostné čistenie režim.

PLNÉ TELO VODOTESNÝ

Špeciálne plné telo vodotesný dizajn je ideálny pre tých, ktorí preferujú v-sprcha služby. Užite si najvyššej kvality starostlivosti o pleť spin kefa doma. To je jednoduché a cenovo dostupné, môžete získať tváre spa.Jednoducho vyčistiť kefy opláchnutím pod tečúcu vodu a umožňuje vyschnúť.

ÚČINNÉ ČISTENIE

Z gentle cleansing namáhavej deep-cleansing,360 stupeň hĺbkové čistenie pokožky, Vhodný pre všetky typy pleti, aj pre citlivú pokožku. Vyžaduje 2 AA batérie (nie sú súčasťou).

ĽAHKÉ A PRENOSNÉ

Ultra-ľahká hmotnosť 88 g je vhodná pre denné nosenie, a môže byť ľahko zabalené do cestovnej tašky, keď budete cestovať.

PARAMETRE VÝROBKU

O Platbu

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O Shippment

1) Všetky položky bude odoslaný do 5 pracovných dní na celom SVETE DOPRAVA(s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). 2)Zákazník nemusí byť jasné dodanie aktuálnosť, zabezpečíme najrýchlejšie expresné založené na vašu adresu, dodacia lehota je rozhodol dopravcom tak prosím buďte trpezliví, kým položka prišli. 3) Zásielky môžu byť omeškané, počas sviatkov a víkendov. 4) kontaktujte nás, ak položka nie je dorazil po 45 dní.

O Spätnú Väzbu

1) Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám 5 star rating a pozitívnu spätnú väzbu. 2) Ak nie ste spokojní so všetkým, čo sa o našich produktoch, že by bolo užitočné pre vás, kontaktujte nás pred odchodom nás negatívne hodnotenie, sme radi, že môžeme poskytovať akékoľvek služby, aby každý zákazník spokojný.

Štítky: stroj de masáž, tecar, čistenie tváre, tváre parník, čistiť tvár, emsculpt, ježko sonic, tvár masér elektrické man, korzet pre fat man, studenú tvár valček.


( 1 Hodnotenie )

Počet