Sacie Čierna Maska Zmenšiť Čierne Hlavy Škvrny, Rozšírené Póry,Masku Na Tvár Blackhead Odstránenie Vyrážok Liečby Kórejský Kozmetické Ošetrenie Tváre Nástroj

€3.89


Názov produktu: Odstrániť Blackhead Maska špecifikácie Produktu: 60 g účinky Produktu: čierne bodky, ktoré pohlcujú póry a nepoddajné nečistoty, pomáhajú zlepšovať suchá, mastná pleť, v pohode a sooth, hladká pleť, dlhodobé užívanie pokožky a lesk. Merchant Tip: Tento produkt používa na sledovanie a logistika dopravy, tak, že môže kupujúci skontrolovať balík produktov, prepravu informácií v čase. Zvyčajne produkt bude prepravovať, aby ste v 25-45 dní. Sľubujeme, dopravy do 60 dní. Ak to nebola prijatá na dlhú dobu. Pozemky, kontaktujte pracovníkov, pretože mnohé národné poštách nemôže dopravy, musíte ísť na poštu, na zhromažďovanie zásielok, preprava procesu je možné sledovať na celom.

Štítky: comedon extractor, akné, čistí, whitehead, black mieste odstrániť, blackhead odstrániť nástroj, blackhead remov, čistič pleti, uher nástroj, čierny bod odstrániť, blackhead vákuum.


( 0 Hodnotenie )

Počet