100g Heiner čistý rastlinný indigo prášok vlasy prášková Henna powder henna farbenie vlasov

€7.16


názov produktu:India dovezené high - dosplantHennapowder čas použiteľnosti: 3 roky Špecifikácie : 100 g / Taška Farba: Čierne,Červené víno,Tmavo Hnedá,Ovocia prášok,Indigo prášok,Egreše prášok,Auburn Platné vlasov : Všeobecné Značka, Typ: sušič na prášok Pre dav : starostlivosť o vlasy , vlasy, farbenie všetky vekové skupiny Zloženie: Henna kvety, ríbezle, ovocia vlasy , hrubé fialová Kang

Henna powder je druh Lythraceae Lawsonia inermis L. je prírodný rastlinný prášok vyrobený sušenie, sterilizáciu a brúsenie. Používa sa pre tetovanie, maľovanie, vlasy a nechty farbenie.

Henna powder, prírodných rastlinných farbenie vlasov, alergie a peľ by sa kožný test pred použitím. Spôsob prípravy farbenie vlasov, prášok je nasledovná

1. Dať správne množstvo farbenie vlasov, prášok do kontajnera, všeobecne platí, že krátke vlasy: 50g, stredné vlasov 100g, dlhé vlasy 150g (upravené podľa každého človeka vlasy kvality a hlboké hustota), pridať lyžicu bieleho octu, a nalejete potrebné množstvo teplej vody približne 60 stupňov do kontajnera s farbenie vlasov, prášok, a miešať a miešať henna.Premiešame a necháme stáť asi 30 minút。

2. Kefa na pastovitých henna powder rovnomerne na vlasy. Vlasy štetcov poradí: kefovaním Začať od vrchu vrstva, vrstva po vrstve, od koreňa sušič na vlasy tip, a ďalšia vrstva môže byť priamo vzťahuje na kartáčovaný vlasy. Ak budete aplikovať priamo po ruke, uistite sa, že použiť to rovnomerne, aby sa zabránilo nerovnomerné sfarbenie na sivé vlasy.

3. Po všetkých štetcov je kompletný, skontrolovať vlasy, ktoré bolo práve kartáčovaný, a rebrush nerovnomerné oblastiach. Po nanesení na hlavu, môžete pridať farbu do prednej časti na čele, spánkoch a zadnej časti krku, aby bolo rovnomerne farebný a nakoniec dal na sprcha spp a zábal na vlasy pre asi 4 hodiny.

4. Po baliaci čas je 3-4 hodiny (vrátane čas ohrevu), odstrániť sprcha spp a opláchnite vlasy s čistou vodou priamo. Šampón môže byť použitý aj v priebehu obdobia.

Štítky: henna powder, borovica peľ, prach, henna mehendi, henna farba, indigo denim, indigo prášok india, jewellry pre ženy, indigo prášok, golecha henna, vlasy henna.


( 1 Hodnotenie )

Počet