WiFi Bezdrôtové Kamery Monitor Blackhead Odstraňovač Tváre Pórov Cleaner Mieste Akné Uher Čierne Hlavy Extractor Tvár Starostlivosť O Pleť Nástroje

€17.14


Elektrický Vysávač Sací Blackhead Odstraňovač USB Nabíjateľné Tváre Pórov Cleaner WiFi Bezdrôtové Kamery Monitor Comedone Mieste Akné Uher Čierne Hlavy Extractor Tvár Starostlivosť o Pleť Nástroje s 3 Nastaviteľnými Sacie Úrovne A 5 Vymeniteľné Sacie Hlavy

Funkcie:

1.[Safe & Účinné] Prijať inovatívne inovované vákuové absorpcie technológie pre super silné nasávanie, aby bez námahy cicať z blackhead, whitehead, odumreté, make-up rezíduí, akné a pupienok bez uškodí vašej pokožky, non-dráždi a bezbolestné, aby sa zabránilo nežiaduce účinky. 2.[Real-time Monitorovanie] Rýchle bezdrôtové pripojenie WiFi s vášho mobilného telefónu, môžete rýchlo pristupovať k jasné vizuálne pozorovanie a monitor v reálnom čase cez kameru, zoom in/out funkcia môže poskytnúť presnejšie a účinné blackhead odstránenie. 3.[Viacúčelový Aplikačný] 3 nastaviteľné sacie úrovne a 5 vymeniteľné prídavné sacie hlavy zadarmo úprava, široko vyhovovali rôzne typy pokožky a pracovať na rôznych kožných oblastí, v plnej miere uspokojiť vaše vlastné čistenie pórov požiadavky. 4.[Jednoduchú obsluhu] Jednoduché tlačidlo ovládania môžete pohodlne power on/off a prepínač sacej fázy, užívateľsky prívetivé prevádzkovať na okamžité užívanie. 5.[Jasne dokazuje] LED kontrolky môže poskytnúť priame nasávanie úrovne a batérie zobrazenie v reálnom čase monitorovať a pracovný stav kontrolu. 6.[Stabilné Napájanie Výkon] Vstavané 400mAh nabíjateľná batéria môže byť napájaný cez USB, môžete prakticky prístup napájanie cez PC, tablet, adaptér, napájanie banky a iných USB zariadení zapnuté. 7.[Spoľahlivé a Kvalitné] Ergonomické zefektívniť telo a kvalitné ABS materiálu umožňujú pohodlné držanie rukoväte, odolné, pre dlhú dobu používania. 8.[Kompaktné rozmery] Ľahký a prenosný dizajn, vhodný pre domáce aj cestovné použitie s účtovná vánok.

Špecifikácie:

Materiál: ABS Shell Farba: Biela+Ružové Zlato(Ako Obraz Zobrazený) Maximálny Výkon: 2,5 W Menovité Napätie: 3.7-4.2 V Nabíjanie Parametre: 5V/300MA Kapacita Batérie: 400MA Čas Nabíjania: 90 minút Pohotovostný Prúd: 20UA Minimálny Výkon: 0,8 W Sací: ≦ 53KPA Výkon Štandard: Q/4311251 LYKJ 008-2020 Veľkosť Produktu: Cca. 189*44*59mm/7.44x1.73x2.32inch Poznámka: Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom. Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja. Vďaka za pochopenie!

UPOZORNENIE:

Výrobok NIE je vhodný pre nasledujúce osoby: 1.Ľudia s kožnými chorobami, kožné alergie, ekzém a vážne popáleniny od slnka. 2.Ľudia s poranenie kože, ekzémy a opuch. 3.Ľudia, ktorí jednoducho obnoviť z chirurgie. 4.Ľudia s fyzické, zmyslové alebo duševné problémy sú navrhnuté na použitie pod poručníka smer.

Package Zahrnuté:

1* Vákuové Elektrické Blackhead Odstraňovač Cleaner(Hlavná Jednotka) 5* Vymeniteľné Sacia Hlava 1* USB Kábel 1* Užívateľská Príručka

Spätná Väzba & Služby:

1) Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému. Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, prosím kontaktujte nás, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie. Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc. 2) Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníkov. Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby. Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín (okrem soboty a nedele a sviatky).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Platby:

1) Pred nákupom, Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna.Alebo nie,prosím opravte to pred platby. 2) Prosím, zanechajte poznámka v platobných poznámka: pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti). 3) telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.

Poštovné A Odovzdanie Termín:

1) tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovný deň po zaplatení ukončené prijaté. 2) Položky sú dodávané prostredníctvom ekonomiky poštovné (pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo), dosiahnuť väčšinu krajín v rámci 10 do 45 pracovných dní. 3) čas Dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže trvať až do 45 pracovných dní. Ak sa nemôžete dostať, a to aj po 60 pracovných dní. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie. 4) Preprava môže byť ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu. 5) skontrolujte si Prosím potrebné poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília, kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené . 6) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota. 7) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 8) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: pro skrutku extractor, pro blackhead vysávač, 12v batérie, bluetooth, monitor, nos starostlivosť o pleť, blackhead remov, pórov vysávač s kamerou, záhradné svietidlo na stenu, čierna bodka, uher nástroj, galvan tváre.


( 0 Hodnotenie )

Počet