Nový Orgán Obrážačka Zoštíhľujúce Nohavice Mužov Dlhé Rukávy T-Shirt Pás Tréner Korzety Spaľovanie Tukov Shaperwear Potu Sauna Fitness Oblečenie

€12.77


Detaily produktu High-kvalitné neoprénové Tepla-Zachovanie Materiál Zachováva teplo tela a stimuluje tvorbu potu počas cvičenia na pomoc pri chudnutí Absorbuje pot, aby vás suchá Chudnutie Pohodlie Ľahký, tvárny tkanina formy, aby vaše telo, pre ľahký pohyb Tejto shaper mať nejaký materiál, vôňa, je to celkom normálne,Po prevzatí výrobku s mydlo na umývanie vôňa zmizne Ovplyvnené počasím ako svetlo strelecké schopnosti faktory, ako sú, alebo aj iné rozlíšenie displeja, tam budú určité farby, sa nedá vyhnúť. Šport Typ: Joga, Fitness beží domov cestovať, pracovať Funkcia: Anti-Obaľovanie,Anti-Zmenšiť,Proti Vráskam,Stlačený,Eco-Friendly,Plus Veľkosť, Reverzibilné Tepelné, Nepremokavá, Vetru Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť Vodotesný: Áno Funkcia: Telo shaper Platby : 1.Prijímame Paypal, Viazaný, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney, bankový prevod, kreditná karta a akékoľvek môžete platiť na www.tantra-egypt.sk. 2.Escrow je najlepšie, bezpečné platby pre vás. 3.Je to platba v centre pomoci : http://help.www.tantra-egypt.sk/categories_Payment.html.(Skopírovať do prehliadača otvoriť) 4.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať. Zásielky :

1. Budeme posielať položky do 1-5 dní po systém potvrdí kupujúci paym。Okrem dôležité, festivaly

2.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu . Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

3.Položky sú dodávané podľa www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

4.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: DHL, EMS, Fedex.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní.

Láskavo upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo.

Spätná väzba :

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Naše Neoprénová Detox Cvičenie Orgán Shapers podporovať vážne chudnutie, zachovávaním telesné teplo a stimulovanie strata vody počas cvičenia. Môže zvýšiť telesnú teplotu, aby ste potu a vedie sa na zdravé chudnutie. Môžete ho nosiť pod svoje obľúbené oblečenie a užiť si cvičenie šport, turistiku, alebo len nosiť doma pri plnení každodenných úloh.

Pohodlné, mäkké tvárny tkanina a pohybuje sa s telom pri akejkoľvek činnosti. Vyzerá to skvele a zápasy s akúkoľvek kombináciu cvičenie topy alebo môžu byť dokonca nosiť pod každodenné oblečenie.

Materiál: 64% Neoprén, 18% Polyester, 18% Nylon. Je to špeciálny materiál zvyšuje telesnú teplotu a absorbuje pot, takže ste vždy suché vonku.

zachováva teplo tela a stimuluje tvorbu potu počas cvičenia. Jeho revolučný dizajn pomáha vám dosiahnuť výsledky rýchlejšie a jednoduchšie.

Vysoká Kvalita Tepla-Zachovanie Materiál 。Zima môže byť termo bielizeň

Na rozdiel od všetkých, že jednou z najdôležitejších vecí, o tejto frézovanie je, že muži a ženy môžu využiť toto frézovanie podľa požiadavky.Keď budete nosiť ju, nemusíte stráviť čas v posilňovni.

Jednoduché Chudnutie Voľné až 3 Palce vo vašej prvý týždeň

Návod na údržbu:

Ručné umývanie

Nie bubnové suché alebo vyžmýkajte

Nepoužívajte bielidlá alebo železa

Linka suché alebo zavesiť len suché

veľkosť:v Dôsledku rôznych oceňovacích gestá, veľkosť sa môžu líšiť 1-3 cm .

Poznámka:

(len v teplej vode menej ako 30 ° C, ručné pranie, č bielidlá, vyhnite sa príliš veľa, na slnku, pretože to môže viesť k elastické prasknutie bubliny)

Pre prepravu potreby, šaty, ktoré ste prijali, budú musieť zložiť jav. Prosím, nebojte sa, tento krát situácie zmizne po prvom čistení .

POZNÁMKY:

V dôsledku rôznych oceňovacích gestá, veľkosť sa môžu líšiť 1-3 cm .

NÁVRAT:

Prosím, kontaktujte nás na prvom prípade, ak zistíte nejaké problémy s výrobkom,nie je otvorený spor bez konzultácie s nami,pls byť istí, že sa budeme snažiť čo najlepšie vyriešiť problémy s tebou!

Produkty nemôžu byť vrátené a vrátené, pokiaľ nie je chybné, nesprávne farby a nesprávna veľkosť sme dodaný, a pohľadávku musí byť podaná do prvých 7 dní po výrobok dostal.

Štítky: muži shaper tričko, mäkké chudnutie korzet, korzet pás, korzet mužov, sauna oblek potu, športové oblečenie dlhé ženy, sauna tepla regulátor, muži posilňovňa, termálne bielizeň pre mužov teplé zimné nastaviť, dlho shapewear.


( 1 Hodnotenie )

Počet