Muži A Ženy Korzet Brucho Spaľovanie Tukov Striebro-Potiahnuté Beží Vesta Potu Športové Chudnutie Vesta Korzet Potu Shaper Sauna Vesta

€6.76


Brucho Spaľovanie Tukov Striebro-Potiahnuté Beží Vesta Potu Športové Chudnutie Vesta

Package Zahrnuté:

1 * Spaľovanie Tukov Vesta

Funkcie:

1.NOSIŤ DISKRÉTNE: Tento tank top je možné nosiť diskrétne pod oblečením alebo na jeho vlastné, ak chcete vytvoriť slim silhouette a podporovať rýchle vody-chudnutie.

2.Prvotriedne MATERIÁLY: kombinácia materiálov spolupracovať s cieľom urýchliť prirodzené telesné teplo a vytvoriť intenzívny sauna-ako skúsenosti.

3.MAXIMÁLNY KOMFORT: Ľahký a pružný, umožňuje plný rozsah pohybu počas tréningu, kardio a každodennej činnosti.

4.DOSTAŤ DO formy, ZATIAĽ vyzerá skvelo: posilňuje prirodzený tvar vášho tela dať hladký a rovný vzhľad, ktorý riadnym cvičebný úbor jednoducho nemôže poskytnúť.

5.VYSOKO ÚČINNÝ: Zabezpečuje, že vaše pectoral svaly sú zastrčené v počas práce na potu prebytočný tuk z a dosiahnuť vaše ciele rýchlejšie.

Popis:

1.MOBILITY SPĹŇA PRIEDUŠNOSŤ,wicks preč vlhkosť, umožňuje suché rýchlo tak, že sa nebudete cítiť mokré od nadmerné potenie.

2.ZOSTÁVA NA MIESTE,Funkcie anti-slip opasok zabezpečiť, že zostane na mieste a nie je posun na vaše telo, najmä počas intenzívneho tréningu.

Špecifikácie:

Farba:čierno-modrá

Druh:pánske,ms(voliteľné)

Hlavné textílie zloženie: spandex

Funkcia: tvarovanie, zhromažďovanie, tvarovanie, brucho

Či alebo nie: Nie

Dĺžka: pás

Či je bezproblémový: Nie

Štítky: kapela brucho, korzet pás, sauna t tričko, sauna oblek, kúpeľ, sauna, športové oblečenie pre ženy, brucho slim, tréner pás, korzet žena, tepláková súprava ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet