Mens Chudnutie Orgán Obrážačka Gynekomastia Kompresie Košele Bruško Kontroly Shapewear Pás Tréner Hrudníka Abs Slim Vesta Muž Korzet

€18.41


Popis

Farba:Čierna/Biela/Béžová Materiál:Polyester,Elastan Spodná bielizeň Veľkosť:S/M/L/XL/2LX/3XL Funkcia:Vysoká pružnosť a silné vrstvy,Vždy zostať na mieste a veľmi priedušná. Účinok: Dať veľkú podporu do svojho hrudníka, pása a brucha. Pomáha s oporu pre chrbát a držanie tela. Dizajn:Kompresia košele pre mužov sú navrhnuté s títo muži sebaúcty v mysli, pomôcť znížiť výskyt Gynekomastia alebo "muž prsia" Neviditeľný:Poskytnúť okamžitú chudnutie účinok, zatiaľ čo na sebe pod všetky druhy oblečenia. Podpora:Pomáha s chrbta a Správne držanie tela Špeciálne:Dno tkaniny pokrýva kovový Zips,Brucha dvojité elastické tkaniny zmenšuje bruško Nebude cítiť pocit cudzích predmetov Sklad Miesto:Čína,Spojené Štáty Mužov Orgán Obrážačka: Toto mens kompresie tank topy boli vyrobené z Polyester82%,Elastan18%, Neoddeliteľnou oka štruktúra, pružnejšou a tenké ako bežné textílie, super mäkké a priedušné nosiť, vám maximálnu flexibilitu, zaručuje slobodu pohybu a pohodlné pocit. Zbaviť sa "MOOBS": pánske orgán shapers, ktoré boli navrhnuté s jedno-vrstvený tvárny oka textílie na hornej časti hrudníka, posilňuje kompresie v hrudi, odstrániť gynekomastia, pretvárať prírodné vysokej svalov hrudníka krivky.Criss-cross podporu pásky na zadnej strane pre korekcia držania tela. Firma Ovládať Tank Top: pánske chudnutie undershirts Dvojité vrstvený v dolnej pevne komprimovať abs, efektívne komprimovať každej časti pása, sploštenie brucha, zámok voľný tuk, zbaviť "pivné bruško" a "láska kľučky", vytvoriť celkovo hladký obrys, tvarovanie vám obrázok s viac sebavedomia, sebaúcty a muž čaro.

Veľkosť

Pás Veľkosť

S 28"-33"(Palce) 71-84(cm) M 33"-36"(Palce) 84-91(cm) L 36"-39"(Palce) 91-99(cm) XL 39"-42"(Palce) 99-107(cm) 2XL 42"-45"(Palce) 107-114(cm) 3XL 45"-48"(Palce) 114-122(cm)

Model Show

Biela

Čierna

Béžová

Podrobnosti

1.Textílie zabalené kovový Zips

Tam je handričkou omotal okolo kovový zips v spodnej časti odevu, aby sa zabránilo kovové poškodenie tela.

2.Malý háčik na začiatok

Vhodný pre úzke oblečenie

3.Späť kríž dizajn

Správne nesprávne držanie tela a zabrániť hunchback

4.Dvojité elastické tkaniny

Dvojvrstvové z elastickej tkaniny na brucho vám pomáha rýchlo zmluvy podbrušku

Súvisiace Produkt

Spätná väzba

Ak nie ste spokojní s našimi položky,prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť, aby službu, ktorú do 24 hodín.

Doprava

1. Tovar bude expedovaný do 1 pracovného dňa po zaplatení platby vymazané. 2.Sledovanie info pls vyhľadávania www.17track.com ( Možno aj viac ako 30 pracovných dní.Plz byť trpezlivý pre príchod, alebo pošlite nám e-mail naraz! )

Vrátenie A Zásady Vrátenia Peňazí

Ak máte pocit, že sklamaní s položku, ktorú dostal, prosím, povedzte nám do 7 dní. Chápeme, frustrácie môžete mať,prosím, kontaktujte nás pred otvorením akýkoľvek spor, alebo ho opúšťajú všetky neutrálny/negatívny spätnú väzbu.

Služby

Wholeseller Pre veľkoobchod, ponúkame zľavu alebo expresná doprava zadarmo pre väčšinu krajiny DHL. Predajcu Pre predajcov, môžeme ponúknuť DROP SHIPPING vášho zákazníka priamo bez akýchkoľvek našom obchode informácie. Služby Prosím, napíšte mi cez správu, ak máte akékoľvek otázky, sme vám odpoveď do 24 hodín Správa bude odpovedať do 24 hodín ( cez víkend nie je súčasťou balenia)

Štítky: trikot muž, korzet pás, gynekomastia vesta, hrudník drevené, pás tréner sa, mladý muž korzet, pantimedia, korzet ženy, Muži Vesta, corse muž.


( 2 Hodnotenie )

Počet