NINGMI Mužov Chudnutie pre Domáce Posilňovne, Košele Bunda s Dlhým Rukávom Fitness Nohavice na chudnutie Neoprénová Sauna Pás Tréner Orgán Shapers

€14.88


Náš obchod podporuje VEĽKOOBCHOD a DROPSHIPPING ,vitajte kúpiť !

NINGMI Mužov Chudnutie pre Domáce Posilňovne, Košele Bunda s Dlhým Rukávom Fitness Nohavice na chudnutie Neoprénová Sauna Pás Tréner Orgán Shapers

Funkcie :

1. Vysoká Kvalita Materiál:Pohodlné,ľahké a tvárny tkanina umožňujú pohyby s telom pri akejkoľvek činnosti.A švy mens pásu spodná bielizeň je silný a hladký, ako je na zips.Najlepšie zo všetkého je skrýva aj pod akéhokoľvek fitness cvičenie telocvični oblečenie.

2. Zips Do Pása Shaper Korzet Tričko s Dlhým Rukávom Dizajn je pohodlnejšie:So zipsom na pomáha tony nákladu, ktorý robí tepelné telocvični tričko spôsobom ľahké sa dostať a take off. Zips je trvanlivý a má ochrannú vrstvu, za to, takže vaša pokožka nemá chytí do neho.

3. Chudnutie Fat Burner:spaľovanie Tukov proces je rýchly s našimi pás školenia korzet vesta.To constricts vášho tela spôsobuje, že teplota stúpať a následne produkujú viac potu.Tento hot pot orgán obrážačka tank byť s vami potenie zadok off počas akéhokoľvek tréningu situácie.

4. Dolnej časti Chrbta držanie tela Podpora:Umožňuje potu a zároveň pomáha s držanie tela a pomáha späť s dobrou podporou.Sauna vesta vyhovovali shapewear vám dáva okamžité zoštíhlenie vyzerať, akonáhle ste si to, ale prináša aj viac potu verzus budete pracovať bez nej.

5. Široký Príležitosti : perfektné voľbou pre fitness,beh,turistika ,horolezectvo,jazda na bicykli ,Motorke , Jóga, Behanie, Cvičenie, fitness,chôdza, cyklistika, rybolov , surfovanie ,plážové oblečenie ,plavky,všetky aktivity Mimo, alebo každodenné bežné nosenie a Domov oblek.

Balík obsahuje :

1 Kus Dlhý Rukáv, Vpredu na zips, tričko .

Prosím, pozornosť :

ak chcete Logistické rýchlejšie a bezpečnejšie ,prosím, zvoľte spôsob dopravy, "www.tantra-egypt.sk Štandardné Shippin g" ,vďaka !

Upozornenie :

Ak máte akékoľvek požiadavky ,ako je napríklad farba alebo veľkosť problémy ,kontaktujte nás prosím najprv sa budeme snažiť vyhovieť vám ,vďaka !!! Tabuľka veľkostí VEĽKOSŤ Pása Hrudníka Položka Dĺžka Palec cm Palcový cm Palcový cm S 31.5-33.5 80-85 35.4-37.4 90-95 26.7 68.0 M 33.8-35.8 86-91 37.4-39.4 95-100 26.9 68.5 L 36.2-38.1 92-97 39.4-41.3 100-105 27.1 69.0 XL 38.5-40.5 98-103 41.3-43.3 105-110 27.3 69.5 XXL 40.9-42.9 104-109 43.3-45.3 110-115 27.5 70.0 XXXL 43.3-45.3 110-115 45.3-47.2 115-120 27.7 70.5 ak ste v medzi veľkosťou , odporúčam Veľké veľkosti, aby ste , vďaka !

Poznámka : m ročná merania ,sa má 2-3 cm na rozdiel .

Položka P i c t u r y :

Môžeš milovať :

Nákupný Proces :

Pozor Prosím:

1. Iba ručné pranie , Č Železa / Č Pranie Stroj/ Nie Chlórové bielenie / Nie chemické čistenie ;

2. Prečítajte si prosím moje veľkosti grafu pozorne, ktoré môžu byť odlišné od vašej miestnej.

3. Tam sa môže mierne líšiť vo farieb vzhľadom na osvetlenie účinok počas fotografie odber alebo uchádzač je sledovať nastavenie..

1. Prosím, potvrďte svoju adresu,aby sa zabránilo akejkoľvek chybu pred odoslaním !

2. Doprava Politiky:

Náš pracovný deň od pondelka do soboty od 9 hod do 8 pm.

tovar vám bude zaslané do 48 hodín .položka nebude vysielať počas nedele a Sviatky.

Sme venovať pozornosť vašu objednávku načas, ale prosím, nebojte sa, ak sa to zmení až neskôr, budeme kontaktovať lodnej dopravy, udržať v kontakte s vami .

3. Popis:

Sme Autor:

Všetky tieto Shaper bol navrhnutý náš manažér .Hoci Máme len malé firmy ,ale snažíme sa, aby sa položka je presne tak, ako je popísané, alebo dokonca lepšie . Naším cieľom je, aby ste mali dobrý kupujúci skúsenosti v našom obchode .

Naše výrobky majú 100% skutočné fotografie ,ale môže tam byť farebný rozdiel sa líši od inej obrazovke počítača . dúfam, že u mohol pochopiť.

Ručné meranie bude mať trochu rozdiel , prosím, láskavo potvrďte svoju veľkosť pred nákupom . Pošlite nám e-mail, ak u nejaké zameniť za veľkosti .

nemôžeme 100% záruku na naše veľkosť grafu je vhodná pre každého .

Prosím cenovú ponuku starostlivo pred nákupom ! Všetky náklady spojené s vrátením za nevhodný veľkosť bude na vašom účte !

4. Návrat:

Prosím, kontaktujte nás na 1. ak máte akékoľvek problémy s produktmi,NIE otvoriť akýkoľvek spor, alebo zlé spätnú väzbu, predtým, než budete kontaktovať sa s nami,prosím, veriť, že sa budeme snažiť riešiť problémy pre vás!

Budeme Akceptovať vráti, ak tam má niečo v poriadku výrobku a žiadosť musí byť podaná do prvých 7 dní po výrobok dostal.

Všetky položky potrebné vrátiť v originálnom obale, a kupujúci je zodpovedný za návrat poštovné.

5. Dane:

Akýchkoľvek Dovozných ciel,daní a poplatku nie sú obsiahnuté v jednotkovej cene, alebo poštovné Poštovné .

6. Spätná väzba:

Sme zodpovední za každý predávajúci,ak u sa uspokojiť s našich produktov a služieb,plz dajte nám pozitívnu spätnú väzbu alebo dať 5 hviezd vďaka !!!

7. Teplé Tipy:

Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas / kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky. Ak si chcete kúpiť naše produkty vám môžeme poskytnúť reálny obraz .

Štítky: telo shapewear ženy, sauna t tričko, kúpeľ, sauna, neoprén, slim patch chudnutie škvrny rameno, telocvičňa muž, muži fitness kombinézu, muži posilňovňa, nylon bunda, neoprénové, veľké sauna nohavice.


( 5 Hodnotenie )

Počet