Orgán Obrážačka Mužov Pás Tréner Chudnutie Vesta Brucho Spaľovanie Tukov Mužov Kombinézu Shapewear Potu Sauna Vesta Pás Top Shaper

€8.25


80% Nylon, 20% Spandex Dovezené Elastické uzavretie SPAĽOVANIE TUKOV ASISTENT - Formovanie hrudníka, pása a brucha, je určený pre mužov a ženy.Keď ste telocvični alebo plávať, to nie je roll up a pobyt v mieste celkom. A je špeciálne navrhnutý na zníženie výskytu Gynekomastia alebo "muž prsia". Priedušná pre zlepšuje krvný obeh a spaľovanie tukov, a silne hrudníka tvarovanie. To pomáha s oporu pre chrbát a držanie tela. To bolo vizuálne bytosť stráca brucha alebo hrudníka fata a to vyrovnať prsia a žalúdok. VYZERÁ TENŠIE A UDRŽAŤ sa FIT - Dostať svoje sebavedomie späť! Chápeme, úzkosť, niektorí muži skúsenosti ktorí trpia tieto podmienky. Naše kompresie košele pre mužov, sú špeciálne navrhnuté s týmito mužov sebavedomie v mysli. Pohodlie, ale praktické dizajn našich undershirts poskytnúť okamžitú chudnutie účinok, zatiaľ čo na sebe pod všetky druhy oblečenia. REVOLUČNÉ CHUDNUTIE UNDERGARMENT - Vysoko kvalitný nylon na pobyt shaper. Vyrobené pre nosenie pod akékoľvek oblečenie, ako je cvičenie, košele, tričká, svetre a formálne šaty, košele. Redukčný kompresia je tajomstvom medzi vás a vášho odevu. Hrudník sploštenie prielom! Je to vynikajúci Gynekomastia alebo "muž prsia" kompresné tričko pre muža, ktorý chce, aby si zdravo vyzerajúcu postavu bez potreby chirurgického zákroku alebo lieky. VYSOKO KVALITNÝ NYLON NA POBYT TVAR - Ktoré je odlišné od mnohých podobne dizajn lacný materiál na trhu, ktorý sme použili kvalitné darček. Toto je perfektne vybavené, jemné k pokožke, mens chudnutie kompresie tielko, ktoré sa tiahne a recoils ako vaše telo pohybuje. Ergonomické chudnutie a tesné X-Tvar späť navrhnuté tak, aby tvar tela. Vo vnútri sú silné vrstvy Nylon & Spandex pevne pletené spolu sploštenie hrudníka a brucha. AKO NOSIŤ - Krok do nej a ťahajte ju hore, a sundat rovnako. To bude ajust tuku polohy a podržte ho až tuku v blízkosti podpazušie, tak nemusí pohodlné, keď najprv ju nosiť. To bude vhodné po 1 týždni. Odporúčame vám postupne predĺžiť čas nosiť, ak prvom použití tohto produktu. Nosiť naše vesta s jesť zdravé potraviny a robí cvičenie na napálenie disku tuku. S kombináciou výkonu a dobrú stravu, to chudnutie shaper vám pomôže mať pekný tvar tela.

Štítky: tváre parník, kombinéza mužov, brucho slim, zápas singlet chlapci, sauna oblek ženy, catsuit muž, kombinéza mužov sexy, muži fitness kombinézu, lycra kombinézu, kombinéza je hodváb.


( 0 Hodnotenie )

Počet