POZNÁMKA F100A Plyn Jar Rameno 22-35 palcový Displej Monitor Držiteľ 360 Otáčanie Naklonenia Otočný Ploche Monitora Mount Arm s Dvoma USB Portami

€31.63


360 Stupeň Otočiť Hliníkové Plyn Jar Paže 22"-35" Obrazovka Monitora Naklonenie Držiak Otočný Ploche Monitora Mount Arm s Dvoma USB Portami

Vysoko a ultra-flexibilný pohyb zmeniť len s dotykom Postavený v trvalé a večné mechanické jar pre vzpriamený pohyb. Dlhšie predĺženie a retrakcia rameno s cieľom dosiahnuť vyšší vzpriamenej cestovanie vzdialenosť 360° otočné ramená a 360° rozhranie otáčania s uhol naklonenia na anti-glare Kábel funkcia správy skrýva a trás káblov pod ruku Maximálny ergonomický komfort na zmiernenie očí, krku a chrbta. Podpora wellness a productivities v každodennej rutiny a domácej zábavy. Improvizovať sedieť-stáť práce-stanice a drahé výškovo nastaviteľné stoly alebo kreslá potrebné. Navrhnuté v oboch okraji zaseknutá a priechodka montáž, to isimple a jednoduchá inštalácia, jednoduchá obsluha. Odliatok z hliníkovej zliatiny s najlepšou leštené a chrómovaný povrch alebo potiahnuté čierna Farba: Čierna a biela Špecifikácia:>>> Ergonómia Interaktívne Plynové vzpery pracovnú stanicu Hodí veľkosti obrazovky 22' – 35" Načítať rozmedzí: 6.6 -19.8 libier (3 – 9 kg) právo cestovanie vzdialenosť 13.6" (345 mm) 360° otočná. Rozšírenie a retrakcia 21.3" do 25,3" (543 – 643 mm). VESA 75x75 do 100x100mm rozhranie, 360° rotácia s uhlov naklonenia od+8 ° -55 ° Vstavaný 2X USB adaptéry.

1. Všetky prepravné náklady, ktoré ukázal v www.tantra-egypt.sk nezahŕňa Príplatok za Rozšírenú Oblasť!

2. Pls poradte sa s UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ect. overte, či vaše mesto (psč) potreby Príplatok za Rozšírenú Oblasť!!

3. Clá a Dane NIE sú zahrnuté v prepravné náklady

4. Nechajte nám svoj adresa kancelárie pre zber zásielok.

5. Klienti z Brazílie pls opustiť svoj CPF číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú.

6. Klienti z Čile pls opustiť svoj RUJE číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú.

7. Clents z Argentíny pls opustiť svoj CUIT číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú.

8. Klienti z Brazílie, pls vyberte doprava z Brazílie, takže nie je potrebné platiť colné náboj!

9. Klienti z Ruska, pls vyberte doprava z Ruska, takže nie je potrebné platiť colné poplatok

Doprava služieb (DHL, FedEx, EMS, UPS,TNT,MÝTO ) je až PREDÁVAJÚCEHO,

to znamená, že nebudeme loď položky cez DHL celý čas, ako web ukázal.

Vyberieme rôznych prepravných služieb podľa rôznych určenia.

Všetky informácie sú poskytované v pôvodnom stave bez akejkoľvek záruky a môže byť trochu kedykoľvek zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

Štítky: diely mazda mx5 nb, držiak monitora, nb, poznámka obuvi, tv stojan monitora, svorky pre stojan, arm obrazovke, humanscale triple monitor rameno, stojan základne monitor, namontujte monitor.


( 1 Hodnotenie )

Počet