Univerzálny Lcd Led Tv na Stenu Bounted Zátvorkách 30 kg Ocele 400X400Mm 15° Naklonenie Wall Mount Pre 32 46 42 50 55 palcový Monitor

€14.39


Univerzálny Otvor Vzor: Bežal otvor vzor a na boku úpravy umožňujú montáž na nosenie takmer všetky plochým panelom (Môže horizontálne pohnutie vhodné a stabilné miesto).

Osobitne Navrhnuté pre Televízory: ktorý je dokonale vhodný pre 32-palcové 46 palcový 42 palcov 50 inch55 palcový Sn LCD Plazma LED TV. Vhodný pre rodinu, zábavu,verejných priestoroch a na obchodných miestach.

Ak chcete ušetriť Priestor a Upratané Izby: Vysoko kvalitný TV Wall Mount drží plochý TELEVÍZOR, bezpečné a stabilné, nechá vám Slim TELEVÍZOR, rovnako ako obraz visí na stene. Nevzhľadné káble môžu byť skryté efektívne robiť celý TV čisté a upratané.

Nosnosť: Vysoko kvalitný oceľový materiál ponúka nosnosť:30 kg, Štandardná montáž hardvéru balík je súčasťou balenia.

Jednoduchá Inštalácia: Odnímateľný VESA Dosky nech inštalácii TELEVÍZORA na Stenu Montáž na stenu ľahko a Rýchlo. Tiež môže byť vyradená v niekoľkých krokoch.

Použitie:TV Držiak

Urob si sám Dodáva:Elektrické

Materiál:Kov

Štandardné alebo Neštandardné:Štandard

názov produktu :Zdvíhateľnej Plné Pohybu TV na Stenu na Stenu Stojan Nastaviteľné

farba:čierna

Funkcia:Univerzálny TV Wall Mount

štandard:VESA

Naklonenie:15 stupeň

VESA:400X400mm

Otočný:90 stupňov

Nosnosť:30 KG

Špecifikácie:

Funkcia:na Stenu pre HDTV,LED LCD TV

Druh/Úprava: 360°

Obsah Balenia:

1 x TV na Stenu

1 x Inštalačné Príslušenstvo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: držiak monitora, tv zátvorkách ploché obrazovky 32, držiaky tv 32, 15 palcový displej, držiak tv, držiteľ karty notebooku, 4 32 palcový monitor, 32 palcový moniter, farba statív, držiak montáž tv.


( 2 Hodnotenie )

Počet