Quad Rameno LCD LED Ťažkých Stojan Monitora Stola Mount Držiak 3 + 1 zadarmo Stojan / Má Štyri uhlopriečkou 27" ML6864

€69.70


Quad Rameno LCD LED Ťažkých Stojan Monitora Stola Mount Držiak 3 + 1 zadarmo Stojan / Má Štyri uhlopriečkou 27" ML6864

Model Č.: DS-ML6864 Pre 13-27 Palcové monitory s hmotnosťou až o 10KGS(22lbs) každý. Nakloní 15 stupňov a otočí o 180 stupňov vľavo/vpravo; Otáča o 360 stupňov na hlavu mount umožňuje jednoduché. S Káblom, aby Manažment pracovnej plochy čisté. Určenie polohy z krajiny pre zobrazenie na výšku, čím sa ušetrí miesto. Upozornenie:Kompatibilný s VESA otvor vzory 75x75 - 100x100mm(potrebné VESA).

1. Všetky prepravné náklady, ktoré ukázal v www.tantra-egypt.sk nezahŕňa Príplatok za Rozšírenú Oblasť! 2. Pls poradte sa s UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ect. overte, či vaše mesto a psč) potreby Príplatok za Rozšírenú Oblasť!! 3. Clá a Dane NIE sú zahrnuté v lodné náklady. 4. Ciel a Daní, ktoré znáša kupujúci. 5. Nechajte nám svoj adresa kancelárie pre zber zásielok. 6. Klienti z Brazílie pls opustiť svoj CPF číslo v poradí, ak si vyberiete doprava z Číny, ako váš colné to potrebujú. 7. Klienti z Čile pls opustiť svoj RUJE číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú. 8. Clents z Argentíny pls opustiť svoj CUIT číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú. 9. Klienti z Brazílie, pls vyberte doprava z Brazílie, takže nie je potrebné platiť colné náboj! 10. Klienti z Ruska, pls vyberte doprava z Ruska, takže nie je potrebné platiť colné náboj! 11. Klienti z Izraela, pls vyberte doprava z Izraela, takže nie je potrebné platiť colné náboj !

Doprava služieb (DHL, FedEx, EMS, UPS,TNT,MÝTO ) je až PREDÁVAJÚCEHO,

to znamená, že nebudeme loď položky cez DHL celý čas, ako web ukázal.

Vyberieme rôznych prepravných služieb podľa rôznych určenia.

Všetky informácie sú poskytované v pôvodnom stave bez akejkoľvek záruky a môže byť trochu kedykoľvek zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

Štítky: prenosný zásobník vesa, držiak monitora, monitor podporu, rameno držiaka na mikrofón, notebook stojan monitora, pre stojan monitora, 3 namontujte monitor, skladací stôl mount stojan, humanscale triple monitor rameno, loctek monitor.


( 1 Hodnotenie )

Počet