TV Stojan Stojan Monitora Obrazovky Počítača, Časti Počítača, Notebooku TV Auta Sprej Maľovanie Drevených Ploche Notebook Stojan Stolový Držiak Čierna

€8.68


Stolný Stojan Monitora LCD TV Prenosné Stojan na Obrazovke Počítača Stúpačky Polici v Kancelárii Purpurovo Biela

Popis:

To je praktický stolný počítač stúpačky. Moderné kreatívny dizajn, 2 stupne pre desktop upratané organizované, žiadny neporiadok, nič viac! Vhodná na použitie v kancelárii alebo domácnosti stôl, na vzostupe, výška počítač, monitor, robí krk cítiť pohodlnejšie. Stojí za nákup!

Funkcie: výrobok je desktop počítač podstavec vyrobený z kvality životného prostredia drevené drevotrieskové dosky. Robustné a odolné na použitie. Dobré prevedenie a nádherné. Vhodné výška, úspora priestoru. Môže byť použitý ako mini polica na vedomie, kniha alebo iné príslušenstvo skladovanie, zadajte rada organizovaní. Vhodná na použitie v kancelárii alebo domácnosti stôl, na vzostupe, výška počítač, monitor, robí krk cítiť pohodlnejšie. Prevencia ochorenia chrbtice. Jednoduchá montáž a čistenie.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ: Počítač, Monitor Podstavec

Materiál: Ochrana Životného Prostredia Drevo, Drevotrieskové Dosky

Farba: ako na obrázku

Max. Nosné: Cca 30 kg

Montované Rozmer: Cca. 50 x 20 x 11.7 cm / 19.7 x 7.9 x 4.6 palcový

Hmotnosť balenia: 2,5 kg

Package Zahrnuté:

1 x Počítačového Monitora Podstavec

Poznamenal: Skutočné položka je trochu purpurovo namiesto čisto biely.

Štítky: lacné stojan stôl konvertor, mäkké notebook tabuľka, držiak monitora, stôl stojan monitora, monitor stojan vesa, monitor podporu, leshp prenosný držiak, devider tv stojany, herný notebook, monitor pc.


( 4 Hodnotenie )

Počet