2020 Nové wall Mount Plné Pohybu Monitor Klávesnica Mount Držiak Sedieť-Stáť Stanice

€77.57


Nové Arival Plné Pohybu Sedieť-Stáť Stanicu Wall Mount Monitor & Keyboard Držiteľ

Model č.: DS-POL-1-1/DS-POL-0-1 Materiál: Letecká Hliníkovej veľkosť Obrazovky: do 34" VESA: 75*75mm/ 100*100 mm Max. Zaťaženie: 15kgs Klávesnice tácky veľkosť: 60*19.5 cm, Otáčanie: 360° Inštalácia: na Stenu štýl. Farba: Sliver

OEM/ ODM/ Prispôsobené objednávky sú vítaní!!

1. Všetky prepravné náklady, ktoré ukázal v www.tantra-egypt.sk nezahŕňa Príplatok za Rozšírenú Oblasť! 2. Pls poradte sa s UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ect. overte, či vaše mesto a psč) potreby Príplatok za Rozšírenú Oblasť!! 3. Clá a Dane NIE sú zahrnuté v lodné náklady. 4. Ciel a Daní, ktoré znáša kupujúci. 5. Nechajte nám svoj adresa kancelárie pre zber zásielok. 6. Klienti z Brazílie pls opustiť svoj CPF číslo v poradí, ak si vyberiete doprava z Číny, ako váš colné to potrebujú. 7. Klienti z Čile pls opustiť svoj RUJE číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú. 8. Clents z Argentíny pls opustiť svoj CUIT číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú. 9. Klienti z Brazílie, pls vyberte doprava z Brazílie, takže nie je potrebné platiť colné náboj! 10. Klienti z Ruska, pls vyberte doprava z Ruska, takže nie je potrebné platiť colné náboj! 11. Klienti z Izraela, pls vyberte doprava z Izraela, takže nie je potrebné platiť colné náboj !

Doprava služieb (DHL, FedEx, EMS, UPS,TNT, DEPX. ARMEX. EMS, E-ems ect. ) je až PREDÁVAJÚCEHO,

to znamená, že nebudeme loď položky cez DHL celý čas, ako web ukázal.

Vyberieme rôznych prepravných služieb podľa rôznych určenia.

Všetky informácie sú poskytované v pôvodnom stave bez akejkoľvek záruky a môže byť trochu kedykoľvek zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

Štítky: držiak monitora, cga monitor, notebook stojan monitora, pre stojan monitora, skate wall mount, klávesnica monitor stojan, loctek monitor, arm klávesnice, podpora pre klávesnicu, duálny stand.


( 0 Hodnotenie )

Počet