Z Nehrdzavejúcej Ocele Handry Mozgov Rack Úložný Stojan Čistou Špongiou Držiteľ Rag Úložný Stojan Kuchyňa Polica Na Uteráky Hubky Držiteľ

€4.12


Popis:

Z nehrdzavejúcej ocele, odtok rack

1. z nehrdzavejúcej ocele, ktorá sa nebojí hrdzaveniu v miestach s ťažkými vlhkosť v kuchyni.

2. S odnímateľná tyčinka držiak a rag prút, môžete si vybrať podľa vašej vlastnej situácie.

3. Existujú tri druhy uvedenie metódy, z nich je priamo umiestnený na rovine, ktorý môže byť umiestnený na rovine 25*8.5 CM, a ostatné je v stene visí, ktoré môžu byť zavesené vo vzpriamenej polohe a do strán.

4. S odnímateľnými mozgov pan, vymeniteľné mozgov pan môže vytiahnuť, ktoré je vhodné na čistenie a nebude kontaminovať stôl druhýkrát.

5. Na rag tyč môže byť voľne inštalované v uhle 360, ktoré sa dokážu prispôsobiť mnoho scén.

6. Dolná časť je tiež vybavený odnímateľný skladovanie mriežky, ktorá môže byť liečená klasifikácia, keď sú nainštalované, tak, že priestor je väčší po demontáži a skladovaní je viac bežné.

7. Tam je anti-slip silikónové podložky pod ním, ktoré sa nepoškriabe keramické dlaždice povrch vďaka vysoko kvalitnej nerezovej ocele.

Špecifikácie:

Špecifikácie:

Výrobky: z nehrdzavejúcej ocele, odtok stojan s prútika trubice

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Farba: čierna

Veľkosť: ako je to zobrazené na obrázku

Spôsob inštalácie: nechtov-free zariadenie a nástenné závesné

Poznámka:

V dôsledku rôznych výrobných šarží alebo rôzne streľbe svetla a displeja, prosím, aby chybu 1-3 cm pre ručné meranie. Tam môže byť mierne rozdiely vo farbe a detailoch, ale prosím vás ubezpečiť, že to nebude mať vplyv na použitie účinok.

Ďakujeme vám za vašu pozitívnu spätnú väzbu a podporu, prosím, neváhajte kúpiť!

Package Zahrnuté:

1*Mozgov Rack

Štítky: jedlá mozgov, pre mikrovlnná rúra polica, doprava zadarmo mydlo jedál, stojan na riad zásobník, kuchyňa storag, odtok huba, šperky z nerezovej ocele, handry hubky držiteľ, čistenie, skladovanie ľudí, stojan na riad.


( 0 Hodnotenie )

Počet