3-Tier Priehľadný Akrylový Displej Dekoračné Poličky Šperky Rúž Skladovanie Display Modul Pre Číselné Údaje Košíčky Displeja, Stojan Organizátor

€10.52


Popis produktu:

1.JEDNODUCHÉ PRE MONTÁŽ:Utiahnite dve skrutky s zabalené screwdrive na dvoch nohách. Balené s čistiacou handričkou, nech naše 3 kroky akryl stúpačky prachu zadarmo po celú dobu.

2.VYSOKO KVALITNÉ AKRYLOVÉ:Vyrobené z super clear 4 mm hrúbka akryl panel, zatiaľ čo iné je thicknees je 3 mm. Takže naše 3 Kroky Akryl Displej je viac pevné a stabilné.

3.IDEÁLNE ZOBRAZENIE:Dajte nám zobrazoval sortiment výrobkov v čistej a organizované usporiadanie.Napríklad: koláče, POP Údaje, kozmetika, mobilné telefóny, atď.

4.DOBROM STAVE PACKAGE:Každej položke bol nabitý samostatné balenie box a ochranný film, tak, že môžeme zabrániť priehľadný akrylový panel z poškriabaniu a poškodeniu pri preprave.

5.Rozmery produktu:8.6*5.9*6 v(ako na obrázku)

Špecifikácie:

1. Názov Produktu: Akryl Koláče Stojan

2. Materiál: Akryl

3. Farba: transparentná

4. Rozmery:8.6*5.9*6 v

Balík Obsahuje:

1*Akryl Koláče Stojan

2 * skrutka

1 * Skrutkovač

Štítky: tin cupcakes, acrilico stôl organizátor, akryl polica displej, držiak na tlačidlo stenu, displej šperky stojan, ružová rack, stojan katana, acryl blokovať zobrazenie, 10 úrovne tortu stojan, etagere skladovanie.


( 3 Hodnotenie )

Počet