Sušenie Rack Stojan, protišmykový Stojan na odvod Vody Suché Organizátor pre Fľaša Sklo Cup Domov Organizácie Príslušenstvo

€8.80


Hrnček Úložný Plastový Stojan Na Sušenie Držiak Úložný Stojan Držiak Popis

Materiál: Plast

Veľkosť: 26*16 CM

Farba: chocolate; rose červené, fialové Funkcie

Tento hrnček na skladovanie, sušenie modul obsahuje 9 háčikov, ktoré umožňujú udržať hrnčeky, poháre a fľaše uložené, zobrazí sa indikátor a organizované.

Jednoduché uskladnenie - môžete odstrániť hrnček police a skladovanie, keď nemali používať. Skvelý dizajn by uložiť si svoje miesto vo vašej domácnosti.To by mohli byť použité na ukladanie, zobrazovanie, sušenie hrnčeky, sklo, poháre a fľaše, vedenie stolové a kuchynské dobre organizovaná.

Antikorózne & Trvanlivé: Tento Hrnček držiak je vyrobený z vysoko kvalitného plastu. nie je ľahké deformácie. Je odlišné od hrnček strom zo železa, to hrnčeky rack by nemali mať problém hrdze.

Non-slip & valivé: Pridané non-slip pena na dne, aby hrnček stabilný stojan na hladký povrch, zníženie spodnej ploche a trenie.Na šálku kávy stojan je pevná štruktúra, robustné a odolné.

Dekoratívne & Delicate: kávový hrnček držiteľ je elegantné a krásne. To môže byť použitý na pult pre zobrazenie alebo na stôl, zatiaľ čo jesť a skrine pre skladovanie, tiež skvelé pre reštaurácie, kancelárie alebo svadobnej hostiny vedľa káva a čaj.

Darčeková krabička Balenie:hrnček háčik je balená v poriadku darčekovej krabičke,a je to Najlepší darček pre rodinu, priateľov, susedov a známych na svadbu,kolaudačné párty darček, výročie a Vianočné darčeky,a viac festival darček. Package zahrnuté

1 x hrnček úložný stojan ( Šálka nie Je súčasťou balenia )

Štítky: fľaša zobraziť rack, nohavice plastový rack, sklo plastový držiak, drevený stojan na fľaše, dráha na hrnček, tmavý drevený stojan na fľaše, pivo fľaša organizátor, akryl fľaša zobraziť stojan, hrnček na podložku, , ženy skriňa organizácie.


( 1 Hodnotenie )

Počet