Z Nehrdzavejúcej Ocele Wall Mount Kicthen Úložný Stojan Organizátor Držiak Noža Príbory, Nádoby Rada Háčik Misky Na Sušenie Polica Drainer

€9.15


1. Táto séria nástenné stojany sú vyrobené z 304 nerezovej ocele s lešteným povrchom, ktoré je veľmi jemné a trvanlivé a ľahko sa čistí.

2. Strieborná a modrá farba spojiť dohromady, veľmi krásna, modrá časť je plast;

3.Na regály sú vybavené základňu. Stick základnej prvej alebo klinec na stene, a potom zavesiť polica pevne. Tento balík obsahuje nechty bez lepidla a skrutiek. Môžete si vybrať vŕtačka, alebo nie.

4.Ponúkame na predaj tieto rack oddelene, nie súbor.

Predávajúci Odporúčanie

2 Tier Hliníkové Misky Rack

Bez Návratu

Ak ste sa v týchto krajinách,si môžete vychutnať bez návratu:

USA,Kanada,Austrália,veľká BRITÁNIA,Francúzsko,Nemecko,Španielsko,Rusko,Brazília,Izrael,južná Kórea,Saudská Arábia,Spojené Arabské Emiráty,Poľsko,Holandsko,Taliansko

1.Môžete vrátenie tovaru bez udania dôvodu jedným z našich miestnych skladoch, ako dlho ako oni sú nevyužité, neumytých a v ich pôvodnom stave – kompletné originálne balenie, značky, atď.

2. Nezabudnite vybrať "Easy Miestne Vrátiť" ako vrátiť dôvodu.

3.Po prijatí, spracujeme vašu žiadosť o vrátenie do 3 pracovných dní.

4. Položky budú spracované na miestnej skladu, namiesto toho, aby poslal späť do Číny.

Štítky: oxo skladací stojan na misky, rustikálny jedlo rack drainer, príbory, držiak kuchyňa, skryté umývadlo, vianočné príbory, držiak, šperky z nerezovej ocele, držiak na príbory, držiak noža, kichen umývadlo, lietať potravín.


( 1 Hodnotenie )

Počet