Žehlička Hexagon Stojan Na Časopis Rack Obývacej Izbe Na Stenu Úložný Stojan Miestnosti Dekorácie Organizátor Skladovanie Držiteľov

€9.70


Odrážky:

1、Dômyselný dizajn: Naše šesťhranné, stojany na bicykle sú navrhnuté s jeden veľký a jeden malý dvoch-dielny dizajn. Obaja sú regály a dekorácie na stene, takže využitie priestoru.

2、Pridať farbu na izbu: Tieto šesťhranné police sú ideálne pre dáva charakter ktorejkoľvek miestnosti a prezentovať váš malý suvenír. Jeho geometrický tvar, je príjemné na pohľad, dáva hrejivý pocit a vaša izba pohodlnejšie.

3、Módny dizajn: Geometrický tvar, je príjemné na pohľad, teplé a pohodlné, aby váš priestor pohodlnejšie. Používajú samostatne, sú veľmi jednoduchú funkciu. Môžete vytvoriť honeycomb stáť spolu. Všetky časti sú potiahnuté chrániť.

4、Robustná a odolná: Vyrobené z vysoko kvalitného železa, tak to je stabilný a trvanlivý. Vrátane neviditeľné háky, háčiky sú vyrobené z pevného plastu a nehrdzavejúcej ocele, s maximálnou nosnosťou do 7 kg. Tieto ručné lišty môže byť naplnený nič: vázy, fotografie alebo knihy.

5、Veľkosť: O 16.34 * 9.44 * 3.93 v / 41.5 * 24 * 10 cm.

Funkcie:

1. Dômyselný dizajn: Naše šesťhranné, stojany na bicykle sú navrhnuté s jeden veľký a jeden malý dvoch-dielny dizajn. Obaja sú regály a dekorácie na stene, takže využitie priestoru.

2. Pridať farbu na izbu: Tieto šesťhranné police sú ideálne pre dáva charakter ktorejkoľvek miestnosti a prezentovať váš malý suvenír. Jeho geometrický tvar, je príjemné na pohľad, dáva hrejivý pocit a vaša izba pohodlnejšie.

3. Módny dizajn: Geometrický tvar, je príjemné na pohľad, teplé a pohodlné, aby váš priestor pohodlnejšie. Používajú samostatne, sú veľmi jednoduchú funkciu. Môžete vytvoriť honeycomb stáť spolu. Všetky časti sú potiahnuté chrániť.

4. Robustná a odolná: Vyrobené z vysoko kvalitného železa, tak to je stabilný a trvanlivý. Vrátane neviditeľné háky, háčiky sú vyrobené z pevného plastu a nehrdzavejúcej ocele, s maximálnou nosnosťou do 7 kg. Tieto ručné lišty môže byť naplnený nič: vázy, fotografie alebo knihy.

5. Veľkosť: O 16.34 * 9.44 * 3.93 v / 41.5 * 24 * 10 cm.

Popis:

Názov produktu: Hexagon rack

Materiál: kované železné + drevené dosky

Veľkosť: O 16.34 * 9.44 * 3.93 v / 41.5 * 24 * 10 cm.

Váha: cca 490g

Farba: čierna, biela, zlatá

Použitie: na stenu, dekorácie, kuchynské skladovanie

Balenie: papierové krabice

Zoznam:

Hexagon rack *1

Štítky: hexagon nastaviť, 3d konské wall art, dvere západku doska, list polica, časopis časopis rack, list zásobník, živica polica, nordic rack, kniha časopis rack, stôl časopis.


( 1 Hodnotenie )

Počet