NINGMI Chudnutie Bielizeň Brušný Pás pre Mužov Neoprénová Sauna Oblek Orgán Obrážačka Štíhly Pás Tréner Firma Shapewear Popruh Cincher

€9.09


Náš obchod podporuje VEĽKOOBCHOD a DROPSHIPPING ,vitajte kúpiť !

NINGMI Štíhly Pás Tréner Brušný Pás pre Mužov Neoprénová Sauna Orgán Obrážačka Chudnutie Bielizeň Ťahanie Popruh Shapewear Sport Top

Funkcie :

1.Nové špeciálne návrhu, aby pás viac flexibilné a páse viac lepkavé. Dať si perfektný fit . Pás Zastrihávač + Pás tréner. MATERIÁL: 80%neoprénová latex+20%nylon,pohodlné a ponúka skvelý výkon na napálenie sa svojho tuku.

2. POT 3 KRÁT VIAC AKO ZVYČAJNE: Pomáha eliminovať toxíny, urýchliť spaľovanie kalórií procesu, a udržať svaly v teple a podporované, prevencia post-cvičenie únava a zranenia. 2 mm jednovrstvové neoprénová textílie kompresie odev. Nízka hmotnosť a Vysoké kvality neoprénovej gumy. Vnútorné vrecku robí pohodlnejšie dať všetky malé veci.

3. 2 Stranách Ťahanie Zápästie :Pevné ovládanie s ťahom popruh na 2 stranách, a môžem zvýšiť brucho kompresie a môžete nastaviť ľubovoľne . Tento ľahko použiteľný pás zastrihávač zábaly okolo žalúdka a zachováva silný stres v brušnej oblasti, zvýšenie kompresie a zároveň ju nosiť .

4. KOMFORT, PODPORU, ÚĽAVA od BOLESTI: NINGMI pás na živé ploty sú vyrobené z pohodlné ľahké materiály, ktoré bude vyhovovať vám a zároveň podporovať brucha a dolnej časti chrbta/bedrové svaly, zlepšenie držania tela a vytvorenie terapeutické teplo, ktoré sa uvoľňuje drobné bolesti.

Balík obsahuje :

1 Kus ALEBO 2 Kusy Neoprénová Latex bedrový Pás ( s Ťahom Popruh ).

Prosím, pozornosť :

ak chcete Logistické rýchlejšie a bezpečnejšie ,prosím, zvoľte spôsob dopravy, "www.tantra-egypt.sk Štandardné Shippin g" ,vďaka !

Upozornenie :

Ak máte akékoľvek požiadavky ,ako je napríklad farba alebo veľkosť problémy ,kontaktujte nás prosím najprv sa budeme snažiť vyhovieť vám ,vďaka !!!

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

VEĽKOSŤ

Vhodné pre Pasu

Výška čela

späť Výška

palec

cm

palec

cm

palec

cm

XS

25.2-27.6

64-70

12.2

31

11.2

28.5

S

27.6-29.9

70-76

12.2

31

11.2

28.5

M

29.9-32.3

76-82

12.2

31

11.2

28.5

L

32.3-34.6

82-88

12.2

31

11.2

28.5

XL

34.6-37.0

88-94

12.2

31

11.2

28.5

XXL

37.0-39.4

94-100

12.2

31

11.2

28.5

ak ste v medzi veľkosťou , odporúčam Veľké veľkosti, aby ste , vďaka !

Poznámka : Ručné meranie sa má 2-3 cm v rozdielu , a 1 palec = 2.54 cm .

Položka P i c t u r y :

Môžeš milovať :

S hopping Procesu :

Pozor Prosím:

1. Iba ručné pranie , Č Železa / Č Pranie Stroj/ Nie Chlórové bielenie / Nie chemické čistenie ;

2. Prečítajte si prosím moje veľkosti grafu pozorne, ktoré môžu byť odlišné od vašej miestnej.

3. Tam sa môže mierne líšiť vo farieb vzhľadom na osvetlenie účinok počas fotografie odber alebo uchádzač je sledovať nastavenie.

1. Prosím, potvrďte svoju adresu,aby sa zabránilo akejkoľvek chybu pred odoslaním !

2. Doprava Politiky:

Náš pracovný deň od pondelka do soboty od 9 hod do 8 pm.

tovar vám bude zaslané do 48 hodín .položka nebude vysielať počas nedele a Sviatky.

Sme venovať pozornosť vašu objednávku načas, ale prosím, nebojte sa, ak sa to zmení až neskôr, budeme kontaktovať lodnej dopravy, udržať v kontakte s vami.

3. Popis:

Sme Autor:

Všetky tieto Shaper bol navrhnutý náš manažér .Hoci Máme len malé firmy ,ale snažíme sa, aby sa položka je presne tak, ako je popísané, alebo dokonca lepšie . Naším cieľom je, aby ste mali dobrý kupujúci skúsenosti v našom obchode .

Naše výrobky majú 100% skutočné fotografie ,ale môže tam byť farebný rozdiel sa líši od inej obrazovke počítača . dúfam, že u mohol pochopiť.

Ručné meranie bude mať trochu rozdiel , prosím, láskavo potvrďte svoju veľkosť pred nákupom . Pošlite nám e-mail, ak u nejaké zameniť za veľkosti .

nemôžeme 100% záruku na naše veľkosť grafu je vhodná pre každého .

Prosím cenovú ponuku starostlivo pred nákupom ! Všetky náklady spojené s vrátením za nevhodný veľkosť bude na vašom účte !

4. Návrat:

Prosím, kontaktujte nás na 1. ak máte akékoľvek problémy s produktmi,NIE otvoriť akýkoľvek spor, alebo zlé spätnú väzbu, predtým, než budete kontaktovať sa s nami,prosím, veriť, že sa budeme snažiť riešiť problémy pre vás!

Budeme Akceptovať vráti, ak tam má niečo v poriadku výrobku a žiadosť musí byť podaná do prvých 7 dní po výrobok dostal.

Všetky položky potrebné vrátiť v originálnom obale, a kupujúci je zodpovedný za návrat poštovné.

5. Dane:

Akýchkoľvek Dovozných ciel,daní a poplatku nie sú obsiahnuté v jednotkovej cene, alebo poštovné Poštovné .

6. Spätná väzba:

Sme zodpovední za každý predávajúci,ak u sa uspokojiť s našich produktov a služieb,plz dajte nám pozitívnu spätnú väzbu alebo dať 5 hviezd vďaka !!!

7. Teplé Tipy:

Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas / kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky. Ak si chcete kúpiť naše produkty vám môžeme poskytnúť reálny obraz .

Štítky: telo shapewear ženy, sauna nohavice mužov, handričkou sauna, sauna vesta, muž sauna oblek, sauna oblek ženy, abdomin pásu, sauna oblek žena, sauna chudnutie oblek pre ženy, comand 2.0.


( 0 Hodnotenie )

Počet