KERUI G18 Alarm Systémy, Bezpečnostné Domov IOS APP Doma Proti krádeži Alarm Systém, Pohybový Senzor gsm Alarm Systém Inteligentného Domu Kit

€86.00


Kerui G18 GSM domáci alarm system security (zabezpečenie systému IOS APP dotyková klávesnica inteligentných domov proti krádeži alarm systém snímač pohybu

POZNÁMKA

1.Táto položka má 4 Jazykové Verison: anglický, ruský, španielsky a francúzsky Hlas. 2.Prosím, nechajte odkaz, ktorého hlas potrebujete, alebo pošleme na angličtinu ako predvolené. 3.Nepodporuje jazyk na prechod a dostupné len pre anglický a ruský návod knihy. 4.KERUI G18 ústredni je potrebné pracovať s KERUI alarm acceessories.

6 skupín alarm, telefónne číslo,automaticky vytáčať predvolené telefónne číslo pri výpadku elektrickej energie

4 stanovuje plánované arm/disarm/nožníc funkcie zóna/deň/čas.

Otázka:Ako dlho je snímač životnosť batérie ?Dávka alarm volať a posielať sms mi pri výpadku elektrickej energie,môže to fungovať?

Odpoveď:je zvykom,snímač batérie môže pracovať asi 6 mesiacov,pir môžete pracovať s USB DC 5V; Áno,to bude volať a posielať sms,a to môže ešte pracovať asi 6-8 hodín,vstavaná siréna .

Senzor dverí

Senzor dverí sa používa na snímanie otváranie a zatváranie štátu dvere, a sa skladá z vysielača a magnet na dve časti. Môže byť inštalovaný na dvere,okná alebo akýkoľvek objekt, ktorý môže byť uzavreté a otvorené. Keď vysielač isseparated z magnet, dvere senser odošle signál, aby ústredňa,hostiteľ bude alarm.

PIR Detektor Pohybu

Pred použitím sa uistite, že vypínač PIR senzory, je NA. Inštalačná výška je asi 2.2 metrov nad zemou, a to by malo byť inštalované v cornerof miestnosti získať najlepšie rozsah detekcie. V rovnakom čase, to by mali tvoriť určitý uhol s the walking riadok ( 90-stupňový uhol je najlepšie pre detekciu)

Štítky: alarm kerui, gsm alarm, 4g alarm systém, alarm b ez p e, alarm systém, nabíjačka asus k52, gsm drôt alarm systém, alarm domácej wifi, kerui k7 solárne, kerui w18.


( 4 Hodnotenie )

Počet