Home Security Alarm Hostiteľský Systém Balík Alarm Systém Pre Domáce Hosť KERUI W18 WIFI-Bezdrôtový GSM Alarm Systém APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie

€70.30


Nová nízka cena odporúčanie

Nezávislé dymový senzor predávajú za extrémne nízke ceny Kliknite na obrázok nižšie ho priamo zadajte produkt odkaz

Poznámka:

1.Túto položku použite Iba 2G/4G Sim Karty ,a priateľmi z usa a Austrálie, prosím, kontaktujte nás. 2.Táto položka má 4 Jazykové Verison: anglický, ruský, španielsky a francúzsky Hlas. 3.Prosím, nechajte odkaz, ktorého hlas potrebujete, alebo pošleme na angličtinu ako predvolené. 4.Nepodporuje jazyk na prechod a dostupné len pre anglický návod knihy.

Funkcia:

1.Tento alarm systém je high-end, WIFI, GSM alarm s stabilný a spoľahlivý výkon a platí 2. 1.7-palcový TFT farebný displej a dotyková klávesnica so zabudovaným výkonným CPU master a vynikajúcu prevádzku skúsenosti. 3.Automatické hlasové pokyny alebo SMS správu, oznámi miesto a udalosti na alarm. 4.Kompatibilné s bezdrôtovými PIR senzor, senzor dverí, detektor dymu, detektor plynu, panic tlačidlo, atď. 5.To bolo široko používané v domácnosti, továrne, školy, obchodu, villa a obytné oblasti s cieľom poskytnúť ochranu pre cenný majetok.

Keď hlásenia je aktivovaná, váš telefón sa bude prijímať pripomienky prvýkrát

Môžete pridať 6 skupín používateľov telefóne súčasne

Štyri skupiny pravidelné ozbrojovanie a odzbrojiť funkcie odstrániť manuálne a časté ozbrojovanie a odzbrojiť, a naozaj inteligentný a plne automatické riadenie.

Zapojte 2G telefónne karty, môžete použiť funkciu volania

Nízky stav batérie pripomienku, sa nemusíte starať o batérie

1, prenosová frekvencia: 433MHz 2,pošle varovný signál kontroly hosť raz dvere alebo okno je otvorené 3,Napájanie: jeden 23A 12V batérie (batéria nie je súčasťou balíka produktov)

Frekvencia: 433Mhz Vstavaná anténa Detekčná vzdialenosť: 10-12 metrov Rozsah detekcie: 110 stupeň Operačný výkon: DC5V ALEBO 1.5 V AAA batérie*3ks(Batérie nie zahŕňať) Batérie zahrnuté

Nastaviť obsah: Alarm hosť x1 wifi kamera x1 Infračervený senzor x3 Senzor dverí x3 Drôtová siréna x1 Diaľkové ovládanie x4

Štítky: alarm kerui, gsm alarm, alarm b ez p e, 240v alarm, nabíjačka asus k52, cerradura seguridad, gsm drôt alarm systém, alarm domácej wifi, dvere otvorí alarm, kerui w18.


( 0 Hodnotenie )

Počet