ZONAN Tuya APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie 11 Jazykov 433MHz Káblové Bezdrôtové Wifi, GSM Home Security Buargal Alarm Systém s IP Kamery

€4.70


1、Prvý Najnovšie Technológie : Automotic Teplotná Kompenzácia Technolog

1. Mnohí užívatelia hlásia, : Staré alarm systém je náchylný na falošné pozitíva. Po našej analýzy, hlavné dôvody sú nasledovné: *aktivity v Lete: Vysoké okolité teploty a nízka telesná teplota. *Zimné aktivity: Nízka teplota prostredia a vysokej telesnej teploty. 2. V reakcii na vyššie uvedené situácie sme pridali automatická teplotná kompenzácia technológie na tento nový alarm hosť vyriešiť problém falošný poplach spôsobený tým vyššie počasie a ľudské telo teplotný rozdiel.

2、Druhý Najnovšie Technológie : Hlas pripomienka, že okná a dvere nie sú zatvorené

1. Mnoho kupujúcich správa: Ak sa dvere a okná v dome nie sú uzavreté, staré alarm hostiteľ bude tlačiť len správy na jeho mobilný telefón. Ak sa mu vôbec nevyzerá na svoj telefón, ak sa ide von, stále bude zabudol zavrieť dvere a okná. 2. V reakcii na vyššie uvedené, sme pridali nové funkcie, ktoré tento nový alarm hosť G20. Keď používateľ nie je zatvorte okná a dvere: Budík hosť bude robiť hlasové,a siréna bude aj hlas, pripomenúť užívateľom, zavrieť dvere a okno.

Špeciálne Upozornenie 1:

1.Tento nový alarm hosť G20 môžu realizovať aplikácia vyššie uvedených dvoch nových technológií ,iba vtedy, keď je uzavreté s infračervený senzor P20 a dvere a okno, senzor D30. 2.Keď tento nový alarm hosť G20 sa porovnávajú s inými infračervené senzory a dvere a okno senzory, to nemôže uvedomiť, aplikácia vyššie uvedených dvoch nových technológií.

Špeciálne Upozornenie 2:

Tento nový alarm hosť G20 má všetky funkcie z iných old alarm hostiteľov (napríklad alarm hosť G12, G30 a budenie hosť 103, 105, 106, atď.).

Dva sieťové metódy: GSM+WIFI * 2G(GSM)+WiFi alarm systém, podporuje viaceré notifikácia alarmov kanálov, napríklad APLIKÁCIE push/ SMS/ hlasový hovor... * Synchronizácia času funkciu prostredníctvom GSM/WiFi siete.

Pridané navigačnej lišty displeja stav:Full-farebné Svetlo Bar pre Pracovný Stav

*Blikajúca modrá rýchlo -- WiFi pripojenie konfigurácia v Smart Mode. *Blikajúca bule pomaly -- WiFi pripojenie konfigurácia v Režime AP. *Blikajúca fialová rýchlo -- Párovanie alebo sniffer režime. *Blingking žltá rýchlo -- Vstup odkladu. *Blingking žltá pomaly -- Ukončiť odkladu. *Blingking cyan pomaly -- Niekto navštíviť(Zvonček). *Pevné cyan -- Domov ozbrojený. *Pomaly blikajúca červená -- Alarmujúce. *Nazeleno -- Ozbrojený.

Aplikáciu diaľkové ovládanie, Wifi zadarmo push správy, jednoduchý, úspornejšie.

S Wi-Fi je konfigurácia tlačidla, jednoduchá obsluha. Stlačte tlačidlo, alarm hosť blikať modrá rýchlo, a zadajte WiFi pripojenie konfigurácia v Smart Mode. * G20 alarm hostiteľ bude push notifikácia alarmov pre váš android alebo ios telefónu cez WIFI, ak niekto prestávke vo vašom dome, v rovnakom čase zvuk sirény. * Môžete tiež diaľkové ovládanie zabezpečovacieho systému prostredníctvom Tuya Smart App alebo Inteligentný Život APP.

Vložte SIM kartu, Váš domov je vždy na vašej strane:

Ak je váš domov č wifi alebo wifi signál nestabilná alebo wifi router vypnutie, môžete použiť gsm SIM Kartu sieť. * Vložiť GSM SIM Karty do G30 a uložiť vaše telefónne číslo panel. Keď senzory sa spustí, bude alarm systém auto volať a posielať SMS na prednastavené telefónne čísla, súčasne zvuk sirény.

Podpora 11 menu jazyk, hlas prevádzky oznámenia a SMS nastavenia budíka

* Podpora 11 Obrazovku jazyk Prevádzky menu a hlasové pokyny a výstražné hlásenie:anglický, francúzsky, rumunský, taliančina, nemčina, portugalčina, poľština, gréčtina, španielčina, ruština a Čínština. *( Poznámka : APP a manuálne knihy majú iba angličtina v súčasnosti.)

Pracovný diagram infračervený senzor a dvere a okno, senzor:

1.Tento nový alarm hosť G20 môžu realizovať aplikácia vyššie uvedených dvoch nových technológií ,iba vtedy, keď je uzavreté s infračervený senzor P20 a dvere a okno, senzor D30. 2.Keď tento nový alarm hosť G20 sa porovnávajú s inými infračervené senzory a dvere a okno senzory, to nemôže uvedomiť, aplikácia vyššie uvedených dvoch nových technológií.

Napájaný Tuya, pracuje s Amazon Alexa, Asistent Google & 30K iné Tuya zariadenia.

* Jednoduchý a intuitívny dizajn s 1.8" TFT farebný displej. * Dotyková klávesnica s ARM, DISARM a SOS tlačidla. * 3,5 mm earjack pre vonkajšie sirény. * Senzor tamper alarm. * Podpora SMS aktiváciu/deaktiváciu a parametre nastavenia, podpora hlasových aktiváciu/deaktiváciu. * Podpora príslušenstvo nízky stav batérie, napájací zlyhanie, rozbočovač alebo príslušenstvo batérie nedostatok, tamper signalizáciu a iných rozšírených alarm. * Podpora in/out zóna, krytý zóny, vonkajšie zóny, 24 hodín zóny, zvonček a iné nastavenia zóny. * APLIKÁCIU alebo hub môžete ovládať elektrické spotrebiče smart zásuvky. * Podpora prevádzky denníky a budenie podujatí, skladovanie a sledovanie. * Podpora 20 sekúnd správy a hlasové upozornenia. *Podpora pre premenovanie obrany zón

Štítky: gsm alarm, senzor wifi, prepínač tuya, alarm b ez p e, gsm drôt alarm systém, dvere tuya smart, alarm gsm systém, b ez p e, onvif poe, kamera dome tuya.


( 3 Hodnotenie )

Počet